Afghanere bringer en lang række sygdomme til USA

USA: Centers for Disease Control and Prevention rapporterer, at afghanere som bliver sendt til USA har mæslinger, malaria, tuberkulose, skoldkopper, fåresyge, hepatitis A – og corona.

Det afghanske flag.

Præsident Joe Bidens administration fragter afghanere til USA, der bærer en lang række vira og sygdomme, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Den 20. september meddelte CDC, at de tusinder af afghanere, der løbende bringes til landet af Biden-administrationen for permanent bosættelse, vil blive pålagt at blive vaccineret mod mæslinger.

 

Militærbaser bruges mod eget land

Det var mandag eftermiddag, da CDC udsendte en pressemeddelelse, hvor de forklarede, at de havde modtaget oplysninger fra sundhedsmyndighederne samme dag, som fortalte at der var blevet opdaget 16 tilfælde af mæslinger blandt »evakuerede afghanere«, som Biden-administrationen huser i ti-tusindvis på forskellige militærbaser i landet.

Pressemeddelelsen fortsætter:

Evakuerede som befinder sig i USA skal vaccineres med MMR og undergå en 21-dages karantæne fra vaccinationstidspunktet på et anlæg, der er foreskrevet af U.S. Safe Haven, såsom militærbaser.

De militærbaser, hvor afghanere er stationeret, omfatter:

 • Marine Corps Base i Quantico, Virginia
 • Fort Pickett, Virginia
 • Fort Lee, Virginia
 • Holloman Air Force Base i New Mexico
 • Fort McCoy i Wisconsin
 • Fort Bliss, Texas
 • Fort Dix, New Jersey
 • Camp Atterbury, Indiana

CDC-embedsmænd afslørede også i rapporten, at afghanere som kommer til USA har medbragt vira, der har forårsaget de fleste udbrud af sygdommene skoldkopper, fåresyge, tuberkulose, malaria, leishmaniasis, hepatitis A og corona.

De tusinder af afghanere, der er placeret i militærbaser uden for USA, skal også vaccineres mod mæslinger og derefter vente mindst 21 dage på at blive transporteret til USA.

Som tidligere rapporteret, herunder i Breitbart News, planlægger Biden-administrationen permanent at huse afghanere i 46 af de amerikanske stater – herunder Arizona, Florida, Georgia, Ohio, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania og Texas.

Nordfront har tidligere skrevet om Bidens erklærede ambition om at bringe 95.000 afghanere til USA inden for et år, hvoraf næsten halvdelen, 48.000, allerede er importeret.

Kilder:
Breitbart
emergency.cdc.gov
Breitbart
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //