Bankvældet hetzer: Modstandsbevægelsens bankkonto lukket

BANKTERROR: Danske Bank lukker Modstandsbevægelsens bankkonto og en ny donationsmulighed opstår. Støt kampen!

Den Nordiske Modstandsbevægelse fik for nyligt et brev fra Danske Bank, som informerede om, at banken opsiger organisationens kundeforhold og spærrer konti.

I bankens opsigelsesbrev står:

Som bank er vi via lovgivningen forpligtet til at kende vores kunders formål med kundeforholdet samt det forventede forretningsomfang. Kravene til os betyder, at vi for samtlige kunder skal have indsigt og føre kontrol med de transaktioner, som sker via bankens systemer.
Det betyder også, at vi overfor myndighederne skal kunne dokumentere og forstå omfanget
af vores kunders forretninger og transaktioner.

Vi har på baggrund af en gennemgang af jeres engagement vurderet, at vi ikke er i stand til
at overholde forpligtelserne.

Den Nordiske Modstandsbevægelse var klar over at en undersøgelse fra bankens side var iværksat, da bankaftalens ansvarlige og medlem af organisationen var i tæt kontakt med bankens undersøger, som modtog alt hvad der blev forlangt.

De to konti under granskning var henholdsvis organisationens kontingentkonto, hvor medlemmers kontingent blev overført til, let forståeligt og dokumentarbart. Den anden konto var organisationens donationskonto, en konto hvor sympatisører donerede deres penge til kampen for en fremtid, en indsamling som var fuldt lovlig og tilladt af Indsamlingsnævnet.

Ved en opringning til banken for en udredning kom det frem, at bankens beslutning ikke udelukkende blev taget på baggrund af undersøgelsens indsamlede oplysninger, men på et “holistisk indtryk af Den Nordiske Modstandsbevægelse”, hvilket må betyde, at beslutningen var politisk med afsæt i løgnepressens portrættering af organisationen.

Bankterror i hele Norden

Således følger Danske Bank paukeslaget fra Nordeas undertrykkelse af anderledestænkende i Sverige, hvor banken tidligere lukkede Den Nordiske Modstandsbevægelses konto, hvorfor organisationen var nødsaget til at benytte medlemmers private konti. Heller ikke denne metode bar frugt under tidens bankterror, og efter en af Den Nordiske Modstandsbevægelses vellykkede donationsindsamling i forbindelse med en 1. maj demonstration i 2018, spærrede banken det pågældende medlems konto og sendte både medlem og penge ud på et længere forløb.

På samme måde nægtes anderledestænkende i Norge adgang til elektroniske penge, da Den Nordiske Modstandsbevægelses norske gren tidligere har ansøgt om bankkonto og fået afslag, ligesom de for nylig igen ansøgte med samme resultat.

I forbindelse med bankmafians angreb i 2018 sagde Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg, til nordfront.se:

De kan tage røven på os så meget som de vil – de sætter samtidig grænsen for, hvordan de selv vil blive behandlet. De får det igen. Hvis vi skal se noget positivt i bankernes terrorvirksomhed, er det, at det forhåbentlig kan være en advarselsklokke for hvilken verden, vi vil leve i, hvis vi opgiver kontanterne. Bankerne vil være i stand til at gøre præcis, hvad de vil. Hjælp dig selv og gør skade på dem lige nu på den måde, der gør dem mest ondt: Hæv din løn kontant og nægt at bruge din bankkonto andet end til det, du absolut må!

Til kamp mod bankerne

Vækst og profit – det er hvad der driver bankerne, mens folket trykkes af høje renter og en jungle af gebyrer. På samme måde står vækst og profit i statssammenhæng i dagens Danmark højt hævet over folket, og Danmarks ledere ser bort fra folkets behov og ønsker, for at bejle til erhvervslivet og pengevældet.

Den Nordiske Modstandsbevægelse går i kamp mod bankerne, renterne og det folkefjendtlige system, for at skabe et samfund og en stat for folket, hvor folket prioriteres over BNP og “internationale forpligtelser”, og hvor en almindelig familie ikke behøver ikke at arbejde det hele liv og låne sig til resten, blot for at kunne leve anstændigt.

Den Nordiske Modstandsbevægelse fortsætter kampen for i morgen – og du kan stadig være bevægelsens økonomiske støtte. Ved at donere til Modstandsbevægelsen  kan du hjælpe med til at gøre systemets angreb mod os virkningsløse. Donerer du nu mere end tidligere, så viser du også, at deres forsøg på at stoppe os giver den modsatte effekt.

Fremover kan der doneres med Bitcoin til følgende adresse:

12YAEnVoZsXFQUoahTDQEj8jVydMUGZVXw

Læs også: Doner Bitcoins til Nordfront på en let og enkel måde


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Når systemet får afskaffet kontanter, som nogle finansfolk snakker om så bliver det lettere for systemet at bekæmpe dens modstandere.
  Brug kontanter frem for kort, en af deres argumenter er at fysiske kontanter bliver brugt mindre og mindre så vi kan lige så godt afskaffe dem til fordel for elektroniske kontanter

 • Сионисты проклятые

 • Får i pengene på de konto i kontanter eller stjæler de jødisk ejede og kontrollede banker dem?

 • Redaktionen says:

  Det lykkedes bevægelsen at trække pengene ud.

 • Hvorfor mon systemet har så travlt med mange steder at udskamme eller forbyde The Turner Diaries, når selvsamme system har travlt med at virkeliggøre selvsamme 😉

 • Det er en bog alle burde læse

 • Håkan haraldsson says:

  Death to ZOG


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //