Canadas premierminister forvirrer internettet med et nyt homo-akronym

HUMOR: Canadas premierminister lancerer et nyt homo-akronym på elleve tegn. Forvirringen er total på de sociale medier.

Homobevægelsens akronymer for »udsatte« grupper inden for dens sfære udvides konstant. Hvad der startede med LGBT (Homo, Bi, Trans) er siden vokset til LGBTQ (Queer) og derefter LGBTQI (Intersex-personer).

Globalt set ser det sådan ud: LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender) og undertiden LGBTQ for dem, der identificerer sig som queers eller er kønsforvirrede.

Der er også andre kreative tilføjelser til transvestitter, »two-spirits«, aseksuelle (hvor A også kan referere til alternativ) og så videre. Disse tilføjelser er dog ikke blevet så populære endnu, men det er kun et spørgsmål om tid, eftersom at alle, der ikke er normale, altså heteroseksuelle mænd og kvinder, betragtes som »sårbare« og derfor potentielt kan have en plads i homobevægelsens akronymer.

Nu har Canadas premierminister, Justin Trudeau, forvirret internettet med et akronym på ti bogstaver og et »+« for at beskytte sig selv. I et tweet skriver han: »Folk i hele landet tænder lys for at ære de indfødte kvinder, piger og 2SLGBTQQIA + mennesker, der er meldt savnet eller er blevet myrdet«.

På sociale medier er forvirringen total. Det vides ikke, om Trudeau opfandt sit eget koncept, eller om det er et accepteret af homolobbyen.
Nogle kodeksperter har også forsøgt at afkode det nye sprogakronym og konkluderede, at det må betyde: »Two Spirit, Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer, Questioning, Intersex and Asexual people« med et plus for at inkludere alle andre »sårbare grupper«.

Som om dette ikke var nok, holdt Trudeau en tale for en måned siden, hvor han ikke kunne udtale »LGBTQ« og til sidst fik hjælp fra reporteren. Dette komiske klip er nu blevet spredt yderligere i forbindelse med lanceringen af ​​det nye akronym.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Det værste ved det hele er at der er unge mennesker der vil stemme på ham pga. det tweet. Han blev jo genvalgt for ikke så længe siden og det er ikke første gang han bliver kendt for at komme med den slags


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //