Demokrater vil terrorklassificere Modstandsbevægelsen i USA

USA: Demokratiske kongresmedlemmer vil terrorklassificere tre udenlandske såkaldte højreekstreme organisationer, blandt andet Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Jøden Max Rose (D) vil terrorklassificere Den Nordiske Modstandsbevægelse. Foto: USA’s repræsentanternes hus.

Ifølge den amerikanske avis Vice News har den “voksende globale trussel mod hvid nationalistisk terror” nu ført til, at demokraterne i det amerikanske repræsentanternes hus foreslår at terrorklassificere tre udenlandske organisationer: Azov-bataljonen fra Ukraine, National Action fra Storbritannien – hvor de allerede er terrorklassificeret – og Den Nordiske Modstandsbevægelse fra Norden.

Onsdag overrakte det demokratiske kongresmedlem og jøde Max Rose, som er formand for underkomiteen for kontraterrorisme, forslaget til det amerikanske udenrigsministerium. Forslaget er underskrevet af 39 demokratiske kongresmedlemmer.

På trods af dette føler demokraterne sig ikke truet af disse organisationer i sig selv, men snarere af enlige ulve, der er blevet radikaliserede. Til Vice News siger Max Rose:

– Det er klart, at den trussel, vi står over for i dag, kommer fra den selvradikaliserende revolvermand. En person, der er blevet radikaliseret online, hvad enten det er i tråd med jihad-ideologien eller med en international, hvid, nationalistisk, nynazistisk gruppe.

Men demokraterne mener også, at internationale grupper, der åbent kritiserer jødisk magt “inspirerer” disse potentielle gerningsmænd til at angribe jøder i USA.

– De går åbent ind for antisemitiske ideologier, der inspirerer til angreb på jøder, siger jøden Max Rose.

Blandt udenlandske organisationer, der er terrorklassificeret i USA, har det hidtil hovedsageligt handlet om muslimske grupper, som Islamisk Stat  og al-Qaida. Men efter moskéangrebet i Christchurch, New Zealand, er der afholdt mindst seks spørgerunder i kongressen om hvid nationalisme verden over. Som Nordfront tidligere har rapporteret, er Den Nordiske Modstandsbevægelse blevet nævnt i disse spørgerunder af forskellige “eksperter”.

– Når jeg tænker på hvid magtenheder, der kan kvalificeres som udenlandske terrororganisationer, ser jeg faktisk på den aktuelle strategi for kontraterrorisme, hvilken jeg synes er et meget stærkt dokument oprettet af Trump-administrationen sidste år. Det nævner to specifikke grupper: en skandinavisk organisation kaldet Den Nordiske Modstandsbevægelse og en britisk kaldet National Action, forklarede blandt andet den jødiske “ekspert” Dr. Joshua Geltzer for kongressen.

“De inspirerer til angreb på jøder”

Over for kongressen vidnede den arabiske FBI-agent Ali Soufan også om, at nationalistiske grupper over hele verden “organiserer sig internationalt på en måde, der minder om al-Qaida i 1990’erne.” Hvad Soufan mener er, at næsten 17.000 mennesker fra hele verden har rejst til Ukraine for at kæmpe med Azov eller russisk-venlige separatistgrupper siden det NATO-støttede statskup i landet i 2014.

Ifølge Vice er mange af disse også vendt tilbage til deres hjemland med “paramilitære færdigheder”, mens de i det mindste i USA kun skulle været behandlet som turister, der “vendte tilbage fra en lang rejse i udlandet”.

Jødiske kongresmedlemmer vil terrorklassificere Den Nordiske Modstandsbevægelse, da der findes amerikanere som er vendt tilbage til USA efter at have kæmpet med Azov-bataljonen i Ukraine. Foto: UTR news (CC BY 3.0).

Indtil videre har ikke et eneste republikansk kongresmedlem ønsket at underskrive forslaget om at terrorklassificere Modstandsbevægelsen, Azov og National Action. Dette forbløffer Max Rose.

– Jeg er overrasket over, at mine republikanske kolleger har nægtet at underskrive dette. Azov-bataljonen, National Action og Den Nordiske Modstandsbevægelse er direkte koblet til at have inspireret angreb i vores hjemland, siger den overraskede jøde til Vice.

– Det er underligt, at republikanere, i store dele af det forløbne år, har hævdet at være modstandere af antisemitisme. Her har de en mulighed for at bekæmpe den [antisemitismen], men de er ikke parate til at stå op mod det, fortsætter han.

Hvis Demokraternes forslag går igennem, kan medlemmer af de nævnte organisationer forhindres i at komme ind i USA. Samtidig kan amerikanere, der på en eller anden måde støtter organisationer med økonomisk eller på anden måde blive retsforfulgt.

KILDE:
VICE NEWS


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Jøder inspirerer til angreb på jøder – ikke hvide.

  • Spleth #1 says:

    Kikes, kikes everywhere.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //