Den australske regering lancerer skræmme-reklame for Covid-19

COVID-19-VACCINE: Den australske regering har lanceret en reklamefilm for at skræmme folk til at tage Covid-19-vaccinen. »Tag vaccinen, ellers kan det ske for dig«, er filmens budskab.


I videoen ser man  en kvinde ligge i en hospitalsseng. Med tårer i øjnene gisper hun efter luft. »Covid-19 kan ramme alle«, står der senere i videoen.

Med denne følelsesladede skrækfilm forsøger den australske regering at skræmme sine borgere til at tage Covid-19-vaccinen. Når videnskabelige argumenter ikke overbeviser folket, begynder regimets propagandafilm i stedet at spille på følelser.

Folkets kritik ser imidlertid ikke ud til at være rettet mod selve skræk-propagandaen, men mod det faktum, at regeringen har valgt at bruge en ung kvinde som skuespillerinde.

»Hvorfor er det målrettet mod unge mennesker, der ikke engang kan få vaccinen endnu?«, spørger en vaccineentusiast på Twitter.

Australien er nemlig forsinket med sine vaccinationer, og kun mennesker over 40 år kan få vaccinen. Der er dog muligheder for en række såkaldte risikogrupper, for at springe over i køen, herunder sundhedsarbejdere og aboriginere.

Andre vaccineentusiaster klager over, at de endnu ikke har lov til at få deres sprøjte. »Min strategi er at holde mig indendørs alene, indtil jeg kan [lade mig vaccinere]«, kommenterede en ung kvinde på Twitter.

Kilde:
RT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ok jeg blev overbevist, nu skal jeg da helt sikkert have vaccinen, jeg vil ikke ende sammen med tusindvis af andre uvaccineret på hospitalet


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //