Den Nordiske Modstandsbevægelses første politiske forslag taget i brug

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I mandags blev et kommunalbestyrelsesmøde i Ludvika, Sverige, for første gang sendt direkte i overensstemmelse med et forslag fra Pär Öberg for syv år siden.

Pär Öberg taler i Ludvika kommunalbestyrelse.

Pär Öberg, medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelses landsråd, blev valgt ind i Ludvika Byråd mellem 2014 og 2018. Den 20. april 2015 fremlagde han organisationens første politiske forslag nogensinde – at Ludvika Byråds møder skulle begynde at filme og sendes live til offentligheden. Baggrunden herfor var at give borgerne bedre indsigt i politik og politikernes ageren i kommunalbestyrelsen.

Forslaget så ud til at kunne gennemdrives, hvilket dermed ville betyde, at der blev skrevet historie, da det første nationalsocialistiske forslag i efterkrigstiden skulle håndhæves i Sverige. Det var dog noget, etablissementet ikke kunne acceptere, hvorfor der blev sat en kampagne i gang i både lokale og landsdækkende medier. Hetzkampagnen fik de fleste af de øvrige kommunalpolitikere til at gå fra at være positive til at stemme forslaget ned.

I protest mod dette valgte Nordfront at filme og sende de fleste møder fra Ludvika Byråd gennem NTV-projektet.

Fem år senere ville kommunistpartiet dog fremlægge et næsten identisk forslag, som blev stemt igennem. Tilsyneladende havde medier og politikere ikke de samme problemer, når det kom til at lade kommunister presse forslaget igennem.

Den 4. april i år blev Den Nordiske Modstandsbevægelses forslag til virkelighed ved at sende kommunalbestyrelsesmødet i Ludvika direkte.

Motstandsrörelsen.se har været i kontakt med Pär Öberg for at stille nogle spørgsmål.

 

Dit forslag om direkte udsendelser fra Ludvika Byråd er nu endelig taget i brug, hvordan føles det?

Det føles faktisk fantastisk! Det viser, at vi på trods af, at vi er modstandere, er lykkedes med at præge kommunalpolitikken i en vigtig sag. Nu kan politikerne ikke længere arbejde i skyggen, alle kan nemt tage del i kommunalpolitik. En forudsætning for, at borgerne i Ludvika kan træffe kloge beslutninger, når de skal stemme, er naturligvis, at de er informeret om den politik, der faktisk føres og ikke kun den, som medierne beretter om. Nutidens politikere ønsker en letkontrolleret masse, som de kan manipulere, som de vil, men så overdrager man magten til dem, der manipulerer, og ikke til folket.

Nu blev dit forslag stoppet, fordi de ikke kunne acceptere, at et nationalsocialistisk forslag blev drevet igennem, men så gik stort set det samme forslag igennem, da kommunisterne fremsatte det. Har du nogen kommentarer til dette?

Jeg tror, ​​det handler om pres fra indflydelsesrige aktører. Medierne var hurtige og hetzede mod vores forslag, da det var tæt på at blive taget i brug. Ingen vovede at frigive det. Sådan er det i dag, man skræmmer folk til tavshed. Sådan fungerer undertrykkende stater.

Hvad synes du om, at der gik så lang tid fra forslaget blev sat i værk, til det nu blev gennemført?

Det er et bevis på, at vores parlamentarisme er svag og ineffektiv. Vi går ind for en stærkere folkelig indflydelse, end vi har i dag, men vi ønsker også embedsmænd, der tager ansvar for sit folk og altid har folkets bedste for øje.

Pär Öberg under en gadeaktion.

Du er det første navn på listen til kommunalbestyrelsen i Ludvika ved efterårets valg. Hvis du bliver valgt ind, har du så noget forslag allerede nu, som du ved, du vil fremlægge?

I så fald vil jeg fremlægge forslag om en bedre skole. For nylig viste lokale undersøgelser, at gymnasiedrenge, der studerede hjemme under »pandemien«, har forbedret deres studieresultater betydeligt. Svenske børn har skolepligt og skal opholde sig på multikulturelle mareridtsskoler, der kan forårsage psykisk og fysisk skade for livet. Sådan kan vi ikke fortsætte. Modstandsbevægelsen er ikke bange for at sige sandheden, vi behøver ikke at være karriere-populister, men kan føre en ligefrem og ærlig politik, der holder langsigtet. Jeg har flere ideer angående denne problemstilling, men jeg vil ikke komme nærmere ind på det nu, så ideen kan blive stjålet af en anden part i kommunen.

Tak Pär Öberg! 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //