Dokumentar: Europa – The Last Battle

Dette er en dokumentar I stil med “The Greatest Story Never Told”. Dokumentaren hedder: “Europa – The Last Battle”. De 10 afsnit får du her.

Dokumentaren: ”Europa – The Last Battle” er produceret af en svensker, og er af en virkelig høj kvalitet af et enkeltmandsprojekt at være.

Den første del handler indledningsvis om zionismen og den jødiske storfinans. Afsnittet er en time langt, og kommer også ind på marxismens skabelse, samt bolsjevismens revolution og terrorvirksomhed.

Del 2 af ”Europa – The Last Battle” er 60 minutter lang og handler blandt andet om første verdenskrig, Weimarrepublikken, marxismen og den kulturelle degeneration.

Del 3 af ”Europa – The Last Battle” er 40 minutter lang og handler om, Adolf Hitlers vej til magten og hvordan Tyskland forandrede sig under det nationalsocialistisk styre. Sandheden om nationalsocialismen forklares af Matthew Heimbach.

LINK

Del 4 af ”Europa – The Last Battle” er 1 time og 46 minutter lang og handler om den anspændte situation i Polen og Danzig, og starten på anden verdenskrig. Afsnittet viser Adolf Hitlers mange forsøg på at slutte fred, jødernes rolle i krigen, og hvorfor Danmark og Norge skulle besættes. Selv den såkaldte ”Holocaust” bliver taget op.

Del 5 af ”Europa – The Last Battle” er 53 minutter lang og handler om folkemordsplanerne mod visse Europæere og hvor tolerant det nationalsocialistiske Tyskland var mod andre racer og folkegrupper.

Del 6 af ”Europa – The Last Battle” er 60 minutter lang og handler om forskellige slag og forholdene under anden verdenskrig.

Del 7 af ”Europa – The Last Battle” er 70 minutter lang og handler om Sovjetstyrets terror mod civile, det tredje riges undergang og tiden her efter, samt kort om zionisten Albert Einstein.

Del 8 af ”Europa – The Last Battle” er 120 minutter lang og handler om det så kaldte ”Holocaust” og hvordan det bruges som psykologisk våben mod det europæiske folk.

LINK

Del 9 af ”Europa – The Last Battle” er 115 minutter lang og handler om globalisternes plan om at ødelægge den vestlige verden gennem masseindvandring, samt indsatsen med at afskaffe de frie nationalstater til fordel for en verdensregering.

LINK

Del 10 af ”Europa – The Last Battle” er 35 minutter lang og handler hovedsalig om den nationale opvågning og den nødvendige kamp mod globalisterne.

Dette er virkelig en dokumentar der er værd at se og dele på de sociale medier. Serien bliver gang på gang fjernet og censureret på YouTube, søg derfor selv efter nye links hvis de bliver fjernet.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Ja, nu har jeg ikke set alle afsnit, men ingen tvivl om at disse dokumentarfilm er oplagt som undervisningsmateriale på danske folkeskoler, gymnasier og universiteter.
  Fantastisk at dette er kreeret af en enkelt mand.
  Kort sagt et mesterværk, glæder mig til at se resten!

 • Dette er en ting alle burde se. Når man har set den, indser man, at kampen vil blive hård. Men kæmpes skal der.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.