DR hylder 12-årig dansk dreng som “Danmarks yngste Dragqueen”

GÆSTEINDLÆG – HOMOLOBBYEN: DR hylder en kun 12-årig dreng for, at han vil være en del af det ekstremt seksualiserede homoseksuelle miljø, hvor mænd klæder sig ud som “divaer” og danser foran andre mænd. Det er skadeligt for børn og moralsk forkasteligt.

I en billede kollage, som du kan se her, skriver DR:

“Mød Jeppe, han er 12 år gammel.
Han går i sjette klasse. Og har et alter ego.
Hun hedder Roberta. (Efterfulgt af billedet ovenfor)
Roberta er 14-15 år. Lige den alder, hvor man ikke kan vente med at vokse op, siger Jeppe.
Jeppe er langt fra alene om at eksperimentere med sit kønsudtryk.
De sidste tre år har Børnetelefonen haft flere end 4000 samtaler om kønsidentitet og seksuel orientering.
For mange børn kan der være udfordringer, usikkerhed sig spørgsmål forbundet med at føle sig lidt anderledes eller have anderledes interesser.
Jeppe bor med sine forældre nær Gilleleje i Nordsjælland.
Da Jeppe var tre år gammel, stod en prinsessekjole øverst på ønskelisten.
Lysten til at gå i kjole fortsatte, og i fjerde klasse mødte Jeppe op til fastelavn i fuldt drag-outfit.
Roberta, Jeppes drag-figur, var født.
Selv om far Allan lige skulle vænne sig til tanken om høje hæle i stedet for fodboldstøvler, så bakker forældrene op om Jeppes interesse.
Mor og far er dog meget bevidste om, at Jeppes interesse kan give ham udfordringer. Både på sociale medier og i offentligheden.
Det er ifølge Børnetelefonen normalt, at børn eksperimenterer og leger med deres kønsudtryk.
Det er ikke nødvendigvis en interesse, der fortsætter.
Jeppe har ikke lyst til at skifte køn, men han har det fint med at blive kaldt både hun og han.
Og som Roberta kommer der lidt mere fart over feltet hjemme i parcelhuset.
Jeppe er nemlig meget genert, men Roberta er højlydt – og måske liiidt en diva.
Roberta har en profil på TikTok, hvor hun uploader videoer og billeder. Ofte med et humoristisk udtryk.
På sociale medier er der også rig mulighed for at dyrke drag-kulturen og følge andre med samme interesse.
Jeppes drøm er at blive professionel drag-artist ligesom idolet Tinus, der er en af Danmarks førende.
Den her illustration har af Tinus har Jeppe selv lavet og sendt til forbilledet.
Og nu er Jeppe kommet drømmen om professionel drag et skridt nærmere.
Tinus har nemlig inviteret Jeppe til at medvirke i en jule-cabaret – og den slags kræver benhård træning.
Og den træning har de seneste uger fundet sted i Tinus´ farverige lejlighed i København.
Ifølge Børnetelefonen kan samfundets stigende fokus på emnet medvirke til, at flere børn og unge søger rådgivning.”

DR har desuden lavet en miniserie om Jeppe, som de beskriver således:

“Hvad gør man, når ens dreng ikke gider spille fodbold og hellere vil optræde i kjole med lange negle? Miniserien følger Jeppes forvandling fra almindelig skoledrang til Danmarks yngste Dragqueen, når han skal optræde hos en af landets bedste dragartister i Tinus de Schunards julecabaret.”

Tinus fra sin instagram https://www.instagram.com/p/CWL5c8zsrZ7/

Ingen kan se på billedet ovenfor af den såkaldte “Tinus” og med nogen form for troværdighed sige, at “Drag-kulturen”, og dermed 12-årige Jeppes interesse, ikke er ekstremt seksualiseret. En sådan “kultur” vil selvfølgelig ikke eksistere i et moralsk samfund. Men endnu værre end at denne “kultur” eksisterer i Danmark, så er børn en del af den. Børn skal ikke være en del af et miljø, der i sin essens er seksuel. At inddrage børn for denne “Drag-kultur” er at seksualisere børn, udsætte dem for fare for overgreb, og at give børn et ekstremt usundt forhold til deres krop. Hvad der foregår her er børnemishandling. Længere skulle den ikke være, men det er det desværre, for i Danmark i 2021 bliver denne form for børnemishandling ikke bare accepteret af myndighederne med direkte promoveret af de statsejerede medier.

DRs fortælling af denne tragiske historie som blot en lidt anerledes interesse, der er vildt spændende og giver “lidt mere fart over feltet hjemme i parcelhuset”, er direkte farlig. Børn er meget stærkt påvirket af deres miljø, noget der delvist kan forklare den eksplosion af børn med mentale problemer angående deres køn og seksualitet vi har set i vesten. Tag f.eks. dette:

“Forældre har beskrevet klynger af kønsdysforiske udbrud forekomme i allerede eksisterende vennegrupper med flere eller endda alle medlemmer af en vennegruppe som bliver kønsdysforiske og transkønnede-identificeret i et mønster, der synes statistisk usandsynligt baseret på tidligere forskning. Forældre beskriver en fordybelses proces på sociale medier, såsom ‘binge-watching’ Youtube-kønsskifte-videoer og overdreven brug af Tumblr, umiddelbart før deres barn bliver kønsdysforisk. Disse beskrivelser er atypiske for præsentationen af kønsdysfori, der er beskrevet i forskningslitteraturen…

Hurtigt opstået kønsdysfori (Rapid-onset gender dysphoria -ROGD) beskriver et fænomen, hvor udviklingen af ​​kønsdysfori observeres at begynde pludseligt under eller efter puberteten hos en teenager eller ung voksen, som ikke ville have opfyldt kriterierne for kønsdysfori i barndommen. ROGD ser ud til at repræsentere en enhed, der i ætiologi adskiller sig fra den kønsdysfori, der observeres hos individer, der tidligere er blevet beskrevet som transkønnede. Det er sandsynligt, at ROGD repræsenterer en ego-syntonisk maladaptive coping-mekanisme for nogle unge mennesker, og at omgangskredsen og online påvirkninger kan bidrage til dens udvikling. Det er ukendt, om kønsdysforien ved ROGD er midlertidig eller langvarig. Det forhøjede antal venner pr. venskabsgruppe, der blev transkønnet-identificeret, mønstret af klyngeudbrud af transkønnet-identifikation i disse venskabsgrupper, den betydelige procentdel af venskabsgrupper, hvor størstedelen af ​​medlemmerne blev transkønnet-identificerede, og peer-gruppens dynamik observeret tjener alle til at understøtte plausibiliteten af ​​social og peer-smitte for ROGD. Forværringen af ​​mentalt velvære og forældre-barn forhold og adfærd, der isolerer teenagere fra deres forældre, familier, ikke-transkønnede venner og almindelige informationskilder er særligt bekymrende. Mere forskning er nødvendig for bedre at forstå hurtigt opstået kønsdysfori, dens implikationer og omfang.”

Eller for at sige det kort, miljøpåvirkning kan få unge mennesker til at få kønsdysfori, som ellers ikke havde fået det, og heriblandt er mediernes beskrivelse af hele LGBT-bevægelsen og “Drag-kulturen” et godt eksempel på, hvad der kan skubbe flere unge til at blive mentalt syge og ende i usunde miljøer. Dette må og skal stoppes!

KILDER:
DR
DRTV
Tinus instagram
Rapid-onset gender dysphoria in adolescents and young adults: A study of parental reports


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Baka barzi med globohomotræk

 • Heksejægeren says:

  “Roberta har en profil på TikTok”

  Jeg behøver ikke vide mere, seriøst, det er det samme hvert eneste gang. Det forklare alt. Den eneste grund til at børn tilegner sig denne type adfærd, er fordi de bliver påvirket af sociale medier. Der er Twitter profiler der decideret groomer børn og unge teenagere til at komme ud som både homoseksuelle og transseksuelle, der er absolut intet organisk ved denne type adfærd.

 • 🔥Tændstik Nationalisme🔥 says:

  Er det ikke interessant, hvordan denne drag propaganda altid er rettet mod en bestemt etnicitet i samfundet?

 • Allan G Larsen says:

  Hvis jeg skal sige min helt ærlige mening om dette, så finder jeg det noget forlorent, Drag og trans siger mig intet, tvært imod.
  Hvad homoseksualitet angår, så ser jeg helt anderledes på dette, da det forekommer mig lige så naturligt som heteroseksualitet.

 • Homoseksualitet er iboende i visse folk, som måske er blevet misbrugt eller på en anden måde traumatiseret. Transkønnede er også en anden form for det. Drag queens og alle de andre biseksuelle og “queer”, “non-binary” køn er dog intet andet end opmærksomhedskrævende små børn, som ikke fik nok opmærksomhed fra far og/eller mor, og som derfor vælger at identificere sig selv som alt muligt. De giver dem selv en unik identitet.

  Homoseksuelle, lesbiske og transkønnede skal gennemgå konversionsterapi, alt det andet pjat går sikkert væk med tiden.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //