Efter Holocaust-stuntet i Sverige: Minister vil have indført straf for det »forkerte« historiesyn

YTRINGSFRIHED: Den svenske justits- og integrationsminister Morgan Johansson (S) vil forbyde at sætte spørgsmålstegn ved officiel historieskrivning.

Justits- og integrationsminister Morgan Johansson. Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet (pressnbild).

Svenske Socialdemokratiets kamp mod den forfatningsmæssige borgerlige frihed og rettigheder fortsætter. For nylig blev der fremlagt et forslag, som blev nedstemt af myndighederne, om forbud mod deltagelse i organisationer og foreninger, der af regeringen stemples som »racistiske«, og nu skal der nedsættes en ny parlamentarisk undersøgelse.

Denne gang er det friheden til at diskutere den officielle historieskrivning, der er i skudlinjen. Under en direkte pressekonference sagde justits- og migrationsminister Morgan Johansson, i dagene efter »Holocaust«-konferencen i Malmø, at mulighederne for at straffe dem, der offentligt sætter spørgsmålstegn ved sandheden af ​​»Holocaust«-myten, bør undersøges.

Det forbud Morgan Johansson ønsker at se gælder for »offentlig retfærdiggørelse, benægtelse eller åbenlys nedgørelse« af folkedrab, forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser.

Den foreslåede meningslov har sit modstykke i Kina, hvor det kommunistiske regime forbyder befolkningen at udtale sig offentligt om for eksempel massakren på Den Himmelske Freds Plads.

Hovedårsagerne til at forsøge at indføre et forbud mod disse emner er, at de jøder, der levede under Adolf Hitlers tid, snart er døde, at »ekstremistiske budskaber« let spredes online, og at »antisemitisme« er steget i løbet af de sidste 20 år.

En anden grund er, at ministeren vil undgå at skulle skamme sig over for andre lande:

– Jeg vil gerne være ekstra tydelig, jeg vil ikke sætte Sverige i en situation, hvor vi ender i EU-Domstolen med lande som Polen, fordi vi ikke har en stærk nok lovgivning mod antisemitisme.

Efterforskningen vil blive ledet af Stefan Johansson fra Højesteret, og alle partier vil blive inviteret. Spørgsmålet er, udover at man vil straffe meningsmodstandere, om man også skal begynde at skære ned på de frie mediers ytringsfrihed.

Morgan Johansson indrømmer, at det bliver ekstra følsomt, når det kommer til grundloven, men han forsikrer, at kun »antisemitter« skal være bange. Denne gang, ifølge en socialdemokratisk minister, der er under indflydelse af jødisk-magt-bevægelsen i USA, konstaterer Nordfront.

VIA:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • ⚡️Vacciner Jøderne⚡️ says:

    Ja, nyd ytringsfriheden mens du har den. Den skal de anti-hvide nok også tage fra os.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //