Eksperter om Covid-19-vaccine: «Kan sterilisere kvinder»

COVID-19-VACCINE: Dr. Michael Yeadon, tidligere chefforsker hos Pfizer, og tidligere direktør indenfor den tyske sundhedsministerium. Dr. Wolfgang Wodarg, beder om at udviklingen af coronavaccinen ophører.

En tidligere chefforsker hos vaccineudvikleren Pfizer, Dr. Michael Yeadon og en tidligere direktør for det tyske sundhedsministerium og lungespecialist, Dr. Wolfgang Wodarg, fremsendte den 1. december en skriftlig anmodning til EMA (European Medicine Agency)  om, at vaccineundersøgelserne på SARS CoV 2 skal straks må ophøre.

EMA er det organ, der er ansvarlig for godkendelse af lægemidler i EU.

Yeadon og Wodarg kræver, at undersøgelserne ikke må få lov til at fortsætte, før en udvikling er på plads, der også vil give svar på de kritiske aspekter af vaccineudviklingen, som et stigende antal anerkendte forskere har taget op.

Formålet med denne indsendte anmodning er at varetage liv og sundhed hos både de frivillige forsøgspersoner og den videre vaccinering fra Pfizer, som i disse dage venter på at blive godkendt i EU og dermed også i Danmark.

Tre nationer har allerede i al hast godkendt denne vaccine: Canada, Storbritannien og Bahrain.

 

Infertilitet

Tidligere Pfizer-chefforsker Dr. Michael Yeadon advarer om, at vaccinen potentielt kan sterilisere kvinder.

Ifølge Yeadon indeholder vaccinen blandt andet et prikprotein kaldet syncytin-1, hvilket er vigtigt for dannelsen af ​​moderkage hos kvinder.

Hvis vaccinen fungerer således, at den danner en immunrespons over for dette prikprotein, vil vaccinen også træne kvindekroppen til at angribe syncytin-1, hvilket kan føre til infertilitet hos kvinder af uspecificeret varighed.

Andre punkter inkluderet i den skriftlige anmodning fra Yeadon og Wodarg fremhæves også i lyset af Health and Money News:

– Undersøgelsens alt for for korte varighed tillader ikke en realistisk vurdering af de sene effekter. Som med alle tilfældene af narkolepsi efter svineinfluenza-vaccinationen, vil millioner af raske mennesker også denne gang blive udsat for en uacceptabel risiko. Ikke desto mindre indgav BioNTech/Pfizer en ansøgning om “nødgodkendelse” den 1. december 2020.

– MRNA-vaccinerne fra BioNTech/Pfizer indeholder polyethylenglycol (PEG). 70% af mennesker udvikler antistoffer mod dette stof, hvilket betyder, at mange mennesker kan udvikle allergiske, potentielt fatale reaktioner på vaccinationen.

– Dannelsen af ​​såkaldte «ikke-neutraliserende antistoffer» kan føre til en overdreven immunreaktion, især hvis testpersonen bliver inficeret med den virkelige, «vilde» virus efter vaccination. Denne såkaldte antistofafhængige forstærkning, ADE, har længe været kendt fra for eksempel eksperimenter med coronarvacciner hos katte. Under disse undersøgelser af katte, der oprindeligt tolererede vaccinationen godt, døde alle katte efter at have fanget den «vilde» virus.

Læs også:
Bioforsker advarer mod Covid-19-vaccine
USA: Influenza-vaccine bliver obligatorisk for hvide på universitetet – valgfrit for ikke-hvide
Britisk militær elite-afdeling skal bekæmpe vaccineskeptikere
Storfarma-virksomheder vil ikke blive holdt ansvarlige for bivirkninger af Covid-vaccine
Får Dansk Industri sin vilje skal du snart have et særlig vaccinepas for at at kunne arbejde
Dagens video: Bio-ekspert advarer mod myndighedernes coronapolitik

Kilder:
Web Archive
NRK
Health and Money News
Wordarg


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //