Endnu en nationalsocialistisk skoleaktion i Hørning

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse har gennemført en propagandaaktion på Bakkeskolen i Hørning.

For kun to dage siden kunne Nordfront rapportere om, at aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en skoleaktion på Højboskolen i Hørning. Nu er en aktion på Bakkeskolen gennemført i samme by.

»Danske ungdom – kæmp for jeres fremtid« stod der på de flyveblade, som aktivister fra Modstandsbevægelsen efterlod til eleverne på Bakkeskolen i Hørning.

På flyvebladene, som blev efterladt i skolegården, kunne man læse følgende:

Danske ungdom. Du går en dyster fremtid i møde; plaget af forbryderiske kapitalister og voldelige racefremmede i en meningsløs og tom tilværelse med fordærvet og skadelig kultur. Men det behøver ikke være sådan!

Masseindvandringen af racefremmede til Danmark kommer til at betyde, at vort folk bliver udslettet. Stoppes denne invasion ikke nu, vil ingen om få generationer ligne dig og dine forældre.
Intet af det som binder os sammen som et folk, vil bestå – og Danmark vil forsvinde.

Vold og trusler er blevet hverdag i de danske skoler, og det skal du ikke finde dig i. I Danmark bestemmer danskerne!

Folkeskolen og gymnasiet bør være et sikkert og trygt miljø for den danske ungdom, hvor der kan skabes venskaber og fællesskaber, opnås kompetencer og opbygges en ansvarsfuld og selvsikker personlighed.  Desværre er dette langt fra, hvad skolen er i dag.

Din lærer lyver for dig, og skolerne forsøger at hjernevaske dig ind i et unaturligt verdenssyn. De fjendtlige skoler ønsker at gøre dig til en slave af et ondt system, som er ved at stjæle din fremtid.

Men vi kæmper imod!

Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper for den danske ungdom.

Slut jer til Den Nordiske Modstandsbevægelse, og vær med til at skabe den fremtid i fortjener!

En fremtid i et nationalsocialistisk samfund!

Udover flyveblade blev også en stor mængde klistermærker med henvisning til Nordfront opsat på skolens område, og vi på redaktionen hilser alle nye unge læsere velkommen.

Hørning er gennem den sidste tid været rammen for en massiv propagandaoffensiv. Se aktionerne her, her, her, her og her,

Læs også: Hvad er nationalsocialisme?

 

Se billederne fra aktionen nedenfor:  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • I er aktive


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //