Endnu en propagandaoffensiv i Hørning

AKTIVISME: De sidste tre uger har aktivismeindsatsen været intensiveret i Hørning. Nu er der igen blevet spredt propaganda i byen og Modstandsbevægelsens landechef kommenterer.

Nordfront har i løbet af mindre end tre uger rapporteret om ikke mindre end fire propagandaoffensiver i Hørning, som kan læses om her, her, her og her – og hele to skoleaktioner, som kan læses om her og her. Men offensiven er ikke stoppet og Nordfront kan i dag rapportere om endnu en propagandabombe detoneret i byen.

En journalist fra Jyllands Posten har været i kontakt med Modstandsbevægelsen danske landechef, Jacob Vullum, dog uden at avisen har publiceret nogen artikel i skrivende stund. I betragtning af løgnepressens notoriske fejlcitering og skævvridning af udtalelser fra nationalsocialister, har Nordfront fået tilladelse til at publicere landechefens svar til Jyllands Posten:

Du spørger om, hvorfor Modstandsbevægelsen gennemfører aktivisme i Hørning, og hvorfor på skolerne.

Modstandsbevægelsen kommenterer ikke på bevægelsens strategiske valg af indsatsområder, men det er klart, at Hørning og byer som Hørning, som ligger placeret i nærheden af større byer med et stort antal racefremmede indvandrere og disse menneskers parallelsamfund, er interessante i forhold til rekruttering, da de hvide indbyggere som bor her, alle på en eller anden måde har oplevet invasionen af racefremmede på egen krop. Samtidig er mentaliteten i de mindre byer som Hørning mere instinktivt intakt, dvs., at den herskende og indoktrinerede kulturmarxisme som man ser i storbyerne, ikke på samme måde er herskende i de mindre byer. Dette kan være én grund til at aktivismen er blevet intensiveret her, men det er enhver redechefs eller kampgruppechefs vurdering der gør sig gældende i forhold til hvor der sættes ind.

Generelt kan man sige, at hvis man vil vinde fremtiden, må man vinde de unge. Vi ved, at det folkefjendtlige politiske system og dettes skolesystem på samme måde går efter ungdommen ved at lade børn og unge indoktrinere med blandt andet ensidet historieundervisning, ligegyldige fag og unaturlig orientering i forståelse af køn. Disse unge mennesker kommer til at vokse op i et helvede i Danmark som andenrangsborgere i forhold til den racefremmede befolkning og med en helt vanvittig opfattelse af køn, biologi og kønsroller. Det kan vi ikke byde dem og derfor giver det mening at tilbyde Danmarks unge en naturlig verdensopfattelse.

Du spørger om, hvor aktionerne bliver udført om natten, anonymt og i ly af mørket.

Modstandsbevægelsen opererer både om aftenen, natten og om dagen. Modstandsbevægelsen har særdeles mange offentlige aktioner, som man frit kan læse om på Nordfront.dk. Man kan sågar tage del i debatten når vi holder offentlige flyvebladsuddelinger på pladser og torve rundt om i Danmark, som regel i en weekend. Men Modstandsbevægelsen er en gadeaktivistisk bevægelse og vores aktivisme kan ikke begrænses til weekenderne, og da vi er et arbejdende folk eller under uddannelse, må vores aktivister i mange tilfælde bedrive aktivisme når de har fri – om aftenen eller om natten.

Du spørger om, hvad vi forventer at få ud af aktionerne i Hørning.

Den Nordiske Modstandsbevægelses endelige mål er at tage magten i hele Norden og gennem et nationalsocialistisk styre sikre den hvide races overlevelse. Hørning-aktionerne er et skridt på vejen gennem de medlemstilstrømning som sådanne aktioner skaber.

Du spørger om, hvad vi tænker om, at politiet og SSP er orienteret om vores skoleaktion.

Vi er klar over at etablissementet er meget opmærksom på vores aktioner og Modstandsbevægelsen generelt. Systemet lader til at være villig til at sætte rigtig mange ressourcer ind på at holde folket nede på knæ og sabotere den hvide dansker og hvid fremtid.

Læs også: BT reklamerer for Modstandsbevægelsen

Se billederne fra aktionen nedenfor:


 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt at se. Jeg håber mange fra Hørning og andre steder ser det gode budskab og tilslutter sig.

  • Gode svar til avisen


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //