FILM: “Du vil masse-myrde ikke-hvide”

FILM: Lana Lokteff fra Red Ice Radio er før blevet beskyldt for at være både racist og en fortaler for hvidt verdensherredømme. Nu har Paypal spærret hendes konto, da de har vurderet hende, som værende en trussel for “fællesskabet”.

Lana Lokteff, som sammen med sin mand Henrik Palmgren er vært på Red Ice Radio, er blandt andet kendt for at opfordre hvide europæere til at omfavne deres historie og kultur, og tage afstand fra den herskende dekadence i samfundet.

Lana er før blevet beskyldt for at være både racist og en fortaler for hvidt verdensherredømme, og da Paypal nu vurderer hende som en trussel mod deres fællesskab, har de spærret hendes konto.

Lana Lokteff tager her spørgsmålet op om, hvorvidt man er en trussel mod “fællesskabet”, når man ønsker det bedste for sit eget folk.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radiokanal som dækker politiske og sociale sager fra et pro-europæisk perspektiv. Du kan støtte deres arbejde og samtidig få adgang til eksklusivt materiale ved at tegne abonnement HER.

Relaterede artikler:
FILM: De ønsker dig død, hvide mand!

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //