Hårde tider skaber stærke aktivister

KOMMENTAR: Den svenske redechef, Hampus Maijala, skriver her om, hvordan de udfordringer, du møder som aktivist i Modstandsbevægelsen, får dig til at vokse som person og gør organisationen stærkere.

Jeg er sikker på, at hvis jeg bruger citatet: »Hårde tider skaber stærke mænd« vil mange af jer, der læser dette, genkende netop de ord, og de er yderst relevante for aktivisten i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

For dem, der lever og er opdraget i det liberale samfund, er hårde tider noget negativt, både i privatlivet og på verdensplan. De personer, som støbes efter systemets skabelon, ønsker ikke at blive testet, de foretrækker at gå gennem livet omgivet af silkepuder, og selv de mindste udfordringer eller tilbageslag får dem til at krybe sammen i ren skræk. Men livet er en kamp, og den, der ikke rejser sig for at møde sine udfordringer, vil stagnere, visne hen og langsomt dø.

Hårde tider er et sprængbræt mod nye højder – individuelt og organisatorisk, og de hårde tider, hvordan de end manifesterer sig, vil kun påvirke dig så meget, som du tillader dem, og med hver forhindring, du kommer igennem, vokser du, i erfaring og karakter. Derfor bør man tage de udfordringer og tilbageslag, man kan blive mødt med som organiseret nationalsocialistisk gadekæmper og se dette som et springbræt, der tager kampen videre, hvor det enkelte medlem så kan anvende sin viden og erfaring og dermed styrke organisationen. Eller for at bruge en analogi: Hver gang systemet insisterer på at forsøge at øse grus ind i kampmaskineriet, skal tandhjulene slibe og sprøjte gruset tilbage lige ind i krognæsen, indtil det størkner. Det eneste der kræves for, at tandhjulene kan blive ved med at kværne er at se muligheder, hvor man ellers ser det svære, det besværlige eller det umulige.

Dette er et af de mange værktøjer i værktøjskassen, som den enkelte aktivist kan bruge, der gør, at man kan tage de slag, som systemet og dets lakajer kaster, og så slå tilbage. Den aktivist, der bliver chikaneret af politiet, lærer at håndtere politiet, den aktivist, der kommer til at sidde i retssager, får kendskab til retssystemet, den aktivist, der kommer i slagsmål på gaden, lærer at slås på gaden, kammeraten, der er fængslet får tid til studier og træning. Alle situationer du står over for kan vendes til noget positivt, det handler om indstilling og attitude og har du den rette attitude og indstilling kan du overkomme alle udfordringer.

Maijala konfronterer politibetjente, der forsøger at stoppe en aktion.

Denne tankegang er noget, der falder naturligt for nationalsocialisten, for aktivisten i Den Nordiske Modstandsbevægelse – noget jeg selv har oplevet i mine år i organisationen. Som gruppeleder og redeleder i Rede 7 har jeg også haft det privilegium at være vidne til dette på tæt hold hos de kammerater som jeg har arbejdet sammen med gennem årene. Det liberale samfund opdrætter ikke individer, der finder det »spændende« at gå til deres første afhøring, eller som er parate til at sidde som politiske fanger for kampen, ikke kun for et højere formål, men også for at udfordre sig selv og vokse, men det gør Den Nordiske Modstandsbevægelse. Systemet med dets chikane skaber hårde modstandsmænd, og derfor er sejren vores, fordi hårde modstandsmænd er dem, der skal føre det nordiske folk mod lyse tider.

Vi bevæger os ind i 2023, og jeg ser personligt frem til hver pind, og hver skovlfuld grus, som systemet kaster mod os, for jeg ved, det vil hærde ikke kun mig selv, men også kammeraterne ved min side, og jeg håber og tror, at mine kammerater har samme holdning. Og til den, der læser dette, som endnu ikke har organiseret sig, og som måske er modløs, siger jeg dette: Det nordiske folk står over for et stålbad som ingen anden, når det multikulturelle samfund uundgåeligt bryder sammen. De rædsler, du kan læse om og være vidne til i dag, er blot en forsmag på, hvad masseinvasionen af ikke-europæiske udlændinge vil bringe, mens den fortsætter.

Du har to valg foran dig, enten sidder du passivt på sidelinjen, stagnerer og dør og venter på det forestående stålbad omgivet af dine silkepuder, eller også begynder du din rejse mod at blive en del af modstanden, en ledestjerne, som gennem prøvelser og udfordringer har erhvervet sig de værktøjer og viden, der skal til for at føre kampen videre og styrke dig selv og organisationen, så vi sammen kan komme igennem de udfordringer, der kan komme i fremtiden.

/ Hampus Maijala


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //