Holocaust – en tvangsfodring med fabrikeret historie

20: APRIL: På denne dag og i anledningen af Adolf Hitlers fødselsdag deler gæsteskribent Mikkel Pedersen et udpluk af de bedste, mest løgneknusende artikler om det påståede Holocaust.

Man kan ikke nævne kunstneren, politikeren, forfatteren, feltherren og folkelederen Adolf Hitler, uden at anti-ikke-jødisk intellektuel perspektiv, i form af årtiers folkefjendtlig indoktrinering, møder selv den reneste, sande beretning om den tyske nationalsocialismes grundlægger.

Det er selvfølgelig den forvanskede historie, de løgnagtige vidnesbyrd og de maniske overdrivelser – Holocaustet – der tales om, som den eneste usande sandhed, som er mere eller mindre uundgåelig, i relation til enhver nævnelse af Adolf Hitler, i en tid, hvor et stresset og presset folk har for travlt til selv at erhverve sig information fra originale kilder, og i stedet sluger medie- og statsvællingen råt og ufiltreret.

Skolevæsnet, medierne og underholdningsindustrien har gjort en effektiv indsats for at sørge for, at manden bag den største frihedskamp i verdens historie, i de flestes øjne i dag, anses for den største tyran og forbryder – og der er en grund til at folk har vanskeligt ved at vågne op til den sande beretning. Til dels gør den før omtalte årtier lange hjernevask med forvansket historie det svært for autoritetstro personer, at vride deres forstand ud af løgnenes greb – og den før omtalte mediegentagelse og Hollywoods enøjede præsentation af Hitler og nationalsocialisterne fastholder blot folk i deres barndoms tvangsfodring med fabrikeret historie. Men den tungeste kæde som holder de fleste mennesker lænket til løgnen, er den følelsesmæssige smerte ved at indse, at man er blevet bedraget – og enhver smerte ved svigefuld bedrag får visse mennesker til at vende sig bort fra den smertefulde sandhed, for atter at søge trøst i den anti-ikke-jødiske løgnefortælling.

Tillad mig at oversætte og citere den aktualitetskritiske poet Patrick Willis:

Jeg venter stadig på, at nogen skal forklare mig, hvordan Dwight Eisenhower, Winston Churchill og Charles de Gaulle kunne skrive titusinder af memoirer efter krigen – og aldrig nævne dødslejre og krematorier. Jeg venter på, at nogen skal forklare, hvordan at fratrække tre millioner fra dødstællingen i Auschwitz ikke påvirker antallet af seks millioner som det officielle tal. Der er mange statistikker, som jeg meget gerne ville have forklaret mig, men ingen ser ud til at være i stand til det. Jeg er især interesseret i, hvordan befolkningsantallet for en bestemt demografisk gruppe faktisk steg i krigsårene. Folketællingen rapporterer en tendens, der umuligt kan være sand, men … den skal være. Det er loven.

Det er langt fra mig at benægte holocaust, for der var helt bestemt et, og det blev udført på det tyske folk lige så meget som på nogen på den tid. Det blev begået mod dem af den zionistisk drevne sovjetiske hær på den ene side, og det zionistisk kontrollerede U.S. på den anden, og det var derfra, at krigen først blev erklæret mod Tyskland af nyfarisæerne. De var alle sydende og boblende, fordi Hitler ikke var alt for tilfreds med, hvad der skete med den tyske økonomi eller i kabaret-miljøet i Berlin.

Sådan skal holocaust huskes; som noget der skete mod det tyske folk, så meget som mod nogen anden – og at zionisterne, der nægtede at sende nødhjælp til dem i lejrene, var de samme zionister, som end ikke ville lade Røde Kors ind i Gulag-lejrene i Rusland, og at, i betragtning af de titusinder af millioner, de dræbte i Rusland, giver det perfekt mening, at uanset hvad der skete i WW2 var det en mindre tilbagebetaling for meget større forbrydelser. Selvfølgelig kastede de andre medlemmer af stammen under bussen for at orkestrere en imprimatur til Rothschild-banksyndikatet kaldet Israel. Med Ben Gurions egne ord, og så mange andres, var det ligegyldigt, hvor mange jøder der måtte dø i lejrene, så længe de kunne få fat på Palæstina, som på det tidspunkt var en andens land. Dette var et land med folk i det, som andre ville stjæle, og det er hvad zionisme og nyfarisæisme handler om.

Hvis det, at benægte holocaust er en forbrydelse, benægt det ikke. Der var et holocaust, og sandheden blev brændt levende sammen med integritet, ære og en hel masse af deres venner, der var tilstede på tidspunktet. Der var et holocaust. Millioner af tyskere blev udslettet, og også nogle jøder, sigøjnere, homoseksuelle og politiske dissidenter. Holocaust skete, og det var ikke mere eller mindre et holocaust end nogen af de øvrige holocauster forårsaget af dem, der hævder eksklusive rettigheder til dette.

Holocaust er en religion, hvis hensigt er at afpresse verden, så længe den kan opretholdes.

Nordfront har gennem årene publiceret mange artikler om »Holocaust« og forskellige løgne omkring fortællingen om koncentrationslejrene. På denne dag og i anledningen af Adolf Hitlers fødselsdag, bringes nedenfor et udpluk af de bedste, mest løgneknusende artikler om det påståede Holocaust.

Bliv en Holocaust revisionist på 14 minutter

Denne korte video giver et godt overblik over, hvad Holocaust revisionister mener skete og hvorfor de mener det.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Prisbelønnet historiker løj om »Holocaust«

Den tyske historiker Marie Sophie Hingst har fået udmærkelsen Guldbloggeren i Tyskland, men alle hendes beretninger om »Holocaust« var opspind.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

10 myter du ofte hører om «Holocaust»

Myterne omkring det såkaldte «Holocaust» er mange. Hvilke høres oftest?
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Rudolf Höss – tortureret til at tilstå «Holocaust»

Den 11. marts 1946 blev Rudolf Höss anholdt og tortureret til at afgive falske tilståelser om blandt andet «Holocaust».
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Horst Mahler dømt for at have udfordret historieskrivningen om det såkaldte «Holocaust».

Flere domme blev udstedt mod advokaten Horst Mahler for tankekriminalitet, blandt andet for en videoudtalelse, som blev spredt via Horst Mahlers hjemmeside. I videotalen, som er knap en time lang, gør han sit synspunkt klart: «Holocaust er en løgn! Påstanden, at det er bevist, er en løgn! Der findes ingen beviser for det!»
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Holocaust-kunstner løj om alt

En kendt holocaust-kunstner som påstod at have været fange i koncentrationslejr løj til historikere om alt.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Allieret massakre i tysk koncentrationslejr blev «billedbevis for Holocaust»

Den 3. april 1945 blev den tyske by Nordhausen terrorbombet af de allierede. Efter massakren blev tusindvis af lig lagt på rad og række, og de allierede gav tyskerne skylden for ugerningen.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Blogger afslører kendt Holocaustfoto som fup

Den revisionistiske blogger ”winstonsmithministryoftruth” afslørede i 2013, at et af “Holocaustets” mest kendte fotos fra Buchenwald-lejren er fup og har været redigeret.
Klik for at gå til artiklen.

Eksisterede der gaskamre i tyske koncentrationslejre?

En pårørende til en fremtrædende Holocaust-revisionist sagde for nylig, at argumentet som Holocaust-tilhængere,frygter mest, er «det fysiske, kemiske, topografiske, arkitektoniske og dokumentariske bevis for gaskammerets umulighed”. Hun skriver: “Og tro mig, det eneste de frygter er, at folk skulle vide, at der ikke var nogen gaskamre, og at jøder har løjet om netop dette punkt.»
Denne artikel diskuterer nogle af beviserne, der dokumenterer, at der ikke var nogen gaskamre i nogen af de tyske lejre under Anden Verdenskrig.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Skabelsen af et monster: Hvordan jøder gjorde Mengele til et uhyre

Josef Mengele er blevet symbolet på nationalsocialistisk ondskab og flere absurde påstande eksisterer om manden, der er blevet kendt som Dødsenglen.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Jødisk «overlever» står frem som løgner: «Jeg var aldrig i Auschwitz»

Endnu en jødisk «overlever» har stået frem og indrømmet, at hans historie om hvordan han blandt andet flygtede fra Auschwitz og undgik gaskammeret, bare var en løgn. Denne gang er det den 88 år gamle Joseph Hirt fra Pennsylvania som kryber til korset.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Myten om dampkamrene i Treblinka

Før myten om gaskamrene, var der oprindelig en historie om, at mange jøder blev dampet ihjel i Treblinka. Den 24. juni 1943 blev denne løgn spredt over hele verden igennem de allieredes massemedier.
Klik på billedet for at gå til artiklen.

Hvorfor lige 6.000.000 jøder?

En vigtig brik i puslespillet for at forstå ”Holocaust”-fupnummeret er svaret på spørgsmålet: Hvorfor lige 6.000.000 jøder?
Klik på billedet for at gå til artiklen.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //