Hvad er nationalsocialisme?

Den Nordiske Modstandsbevægelse anerkender fuldt ud det nationale socialistiske verdensbillede.

Nationalsocialisme handler om, hvad der er bedst for vores eget folk som en kollektiv enhed. Dette adskiller den fra den marxistiske socialisme, som i stedet ønsker at opdele folket og kun gøre det bedre for én samfundsgruppe på bekostning af en anden. National socialisme handler om langsigtede løsninger, og om at tage ansvar for kommende generationer. Dette adskiller den fra liberalisme, der hellere vil lade alle leve for dagen, uden hensyn til andre end sig selv. Nationalsocialisme handler om fremskridt og nytænkning, hvor vi gradvist vil løfte vores nation op til nye højder. Dette adskiller den fra konservatismen, som altid bruger den evigt skiftende gårsdag som målepind for morgendagen.

Nationalsocialisme er en naturlig verdensanskuelse, der erkender, at selv mennesket er et dyr og en del af naturen, og derfor skal leve i overensstemmelse med den og overholde dens love. Som et mere højerestående dyr har mennesket et særligt ansvar for ikke at forårsage andre dyr unødvendige lidelser, samt at opretholde balancen i naturen. Nationalsocialismen er faktisk den eneste sande grønne ideologi, da den i modsætning til andre miljøorienterede ideologier, erkender vigtigheden af, at bevare den biologiske mangfoldighed – selv blandt mennesker.

Det vigtigste ord i nationalsocialismen er folkefællesskab. Et fællesskab mellem alle dele af vort folk baseret på vores genetiske og historiske ligheder, og som indebærer omsorg og kærlighed til din næste. Folkefællesskabet er en anerkendelse af folks forskelle, og respekt for disse ved at forstå hvordan vi faktisk supplerer hinanden. Intellektuelle og håndværkere er ligeså afhængige af hinanden som kvinder og mænd er afhængig af hinanden.

Ifølge nationalsocialismen, skal spørgsmålet om hvad der er bedst for folket som helhed, vedrøre både stat og regering som enkelte individer. Alle, der udgør nationen, skal bevæge sig i en retning – fremad!

Vidste du:

 • At nationalsocialismen som begreb ikke blev skabt af tyskerne, men allerede i 1913 nævnes af svenskeren Rudolf Kjellén?
 • At nationalsocialisme på ingen måde handler om had, undertrykkelse, forhånelse, imperialisme eller foragt?
 • At den nationalsocialisme som Den Nordiske Modstandsbevægelse repræsenterer, bygger på danskeren Povl Riis-Knudsens idéer?
 • At over 20.000 danskere, med kongens og regeringens velsignelse, meldte sig til kamp på tysk side under 2. Verdenskrig, heraf ca. 6000 i Frikorps Danmark
 • At det nationalsocialistiske Tyskland havde de mest omfattende dyrevelfærdslove som verden har set til dato?

 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Godt skrevet, men mange danskere er desværre uoplyste om disse forhold da de er et produkt af allieret/zionist propaganda siden 2 verdenskrig.
  Sandheden er jo at de allierede terrorbombninger dræbte langt flere af den danske befolkning end følgerne af den tyske besættelse af Jylland, Sjælland, Fyn samt diverse øer.
  Hvad mange unge generationer i befolkningen også er uvidende om er at Grønland og Island blev besat af U.S.A. og Færøerne af England i slutningen af maj 1940.
  Dette var grunden til at islændinge og færinger meldte sig til Waffen SS i stort antal.
  At 6000 danskere meldte sig ind i kampen mod kommunismen skyldtes for de flestes vedkommende solidaritet med vores broderfolk Finland (Suomi) som var blevet overfaldet af Sovjet.
  Nationalsocialisme er kærlighed til sit eget folk og respekt for alle racers ret til at bestemme i deres egne respektive lande/kontinenter.
  Denne ovenstående artikel af Simon Lindberg er en præcis beskrivelse af hvordan vi kan gøre Norden/verden til et bedre sted for menneskeheden.

 • !Torben Have says:

  At seks tusind danskere meldte sig til tysk krigstjeneste passer ikke.

  Hvis vi tager alle danskere med, som gjorde krigstjeneste på tysk side, herunder de sydjyske hjemmetyskere, altså danske soldater med dobbelt statsborgerskab, kommer vi op på mindst 20.000 frivillige danskere.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //