Japansk udenrigsminister ønsker at “transformere Japan til et mangfoldigt multietnisk samfund”

MULTIKULTUR: Jøden Jake Adelstein, som har arbejdet for store japanske aviser, har angrebet Japan som et xenofobisk og racistisk samfund, der “har brug for fremmed blod”. Den nuværende Japanske udenrigsminister ønsker nu, at transformere Japan gennem masseindvandring.

Japan er 98,1% etnisk japansk og det største etniske mindretal er kinesere, der blot udgør 0,5% af befolkningen, men der kan snart ændre sig, hvis Japans udenrigsminister opnår sin “nationale vision”. Udenrigsministeren Toshimitsu Motegi fra det Liberale Demokratiske Parti sagde nemlig, at hans nationale vision er, at “transformere Japan i det 21. århundrede til et mangfoldigt, multietnisk samfund gennem masseindvandring fra hele verden” under en Q and A (spørgsmål og svar) session. Derudover vil han gøre engelsk til landet andetsprog og give stemmeret til fremmede, der bor i Japan.

Denne kurs er meget ny for Japan. Et eksempel, der viser dette, er tilbage i 2017, under højdepunktet på migrationskrisen, vidste det sig, at Japan havde afvist 99% af migranterne og kun havde accepteret 28 i hele 2016. Men det vil måske ændres fremadrettet.

Japan angribes af jøder i pressen

I forbindelse med en artikel fra 2018 under titlen “Japan har brug for fremmed blod” som Naomi Osaka skrev, skrev jøden Jake Adelstein i the Daily Beast, at “xenofobi løber dybt i Japan” og opfordrede Japan til at “skabe det multietniske samfund, det behøver for at trives som en nation” pga. den lave fødselsrate i landet.

Jøden Jake Adelstein forsætter sit hadske angreb på Japan: “med en svindende befolkning, men et lidt stigende antal internationale ægteskaber, må Japan beslutte, hvordan man skal bekæmpe racisme, omfavne multikulturalisme og tolerance, hvis det ønsker at overleve”, konkluderede han og henledte opmærksomheden på en FN-migrationsplan, der foreslår, at for at bevare størrelsen af befolkningen i den arbejdsdygtige alder, ville Japan “have brug for 33,5 millioner indvandrere fra 1995 til 2050.”

Hele Jake Adelsteins artikel er bygget op omkring den raceblandede tennisspiller Naomi Osaka, hvor han angriber Japan som racister, fordi de har begreber, der beskriver en halvjapaner som “hafu”. Adelstein skriver endda, at Japanerne har arvet racisme fra tyskerne, fordi de var allierede under anden verdenskrig. “Raceblandende japanere plejer at blive behandlet bedre jo lysere deres hud er, sikkert fordi Japan engang var allierede med nazi Tyskland, og de derigennem har arvet meget af den racisme, der var i vesten før anden verdenskrig. Du kan stadig finde bogforretninger med bøger om, hvordan jøderne ødelægger Japan i et land, hvor den permanente jødiske befolkning er mindre end 2000”, skriver den jødiske Jake Adelstein.

Han angriber desuden også Japan for at “diskriminere mod LGBT-mennesker” og stiller spørgsmål til, hvad det virkelig er, at være japansk. “Er japanere en etnicitet eller en kultur?”, spørger jøden i sin artikel inden han afslutter med at opfordre Japan til at “afskrække racisme, omfavne mangfoldighed og byde flere mennesker velkommen i Japan”.

Jake Adelstein er heller ikke en ligegyldig person i Japan. Han var den første ikke-japaner, der skrev for avisen Yomiuri Shinbun og arbejdede der i 12 år. Derudover har han arbejdet med United States Department of State i en undersøgelse af menneskehandel i Japan og arbejder i dag ved The Daily Beast, Vice News og The Japan Times.

Ønsker japanerne et multikulturelt, multietnisk samfund?

Nej. En meningsmåling fra 2018 viste, at kun 23% eller 1 ud af 4 ønsker, at Japan lukker flere indvandrere ind i landet. 58% mener, at det nuværende niveau er passende og 13% ønsker færre indvandrere. Mange japanere er dog bekymret over, at deres landskammerater forlader Japan til fordel for arbejde i andre lande, 58% for at være mere præcis.

Her kan du selv høre, hvad japanerne tænker om indvandring, multikultur og andre relaterede emner.

Men det virker som om, at japanerne kan stå overfor en fremtid som os i vesten, hvor de får multikultur, uanset hvad befolkningen ønsker. Hvis de ønsker at stoppe det, så skal de kæmpe imod nu.

KILDER:
summit.news
the Daily Beast
Jake Adelstein
Pewresearch


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Jeg tror Japan er et særligt land for mange. Manga, animé, videospil, sushi, ninjaer og samuriaer. Der er mange ting Japan er berømt for. Og ikke alle er materielle ære, disciplin og høflighed for eksempel. Problemet er bare at det er meget få japanofile der forstår at grunden til at japansk kultur er så unik som den er, er at befolkningen er så homogen som den er.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //