Jøder fremsætter skjulte dødstrusler mod Ye i kølvandet på Infowars plot

YE: Vage tilslørede trusler rettet mod Ye fra prominente jøder har ophobet sig siden rapperens nu berygtede gæsteoptræden på Infowars.

Ye under hans nu berygtede gæsteoptræden på Infowars. Billede: Skærmbillede/Twitter

Sidste torsdag var Ye (tidligere kendt som Kanye West) gæst i Alex Jones‘ Infowars, muligvis verdens mest berømte konspirationsshow. Under udsendelsen kom Ye med flere positive bemærkninger om både Adolf Hitler og »nazister«, og benægtede endda Holocaust foran en tydeligt ukomfortabel Jones.

Hændelsen førte til, at Ye blev suspenderet fra Twitter igen pga. vage anklager om »tilskyndelse til vold«, efter at Elon Musk tidligere havde budt rapperen velkommen tilbage til sin platform.

Det er dog også blevet spekuleret i, at Musks egentlige motivation for at fjerne Ye, på trods af at han gjorde opmærksom på, at han ønskede at gøre platformen til en bastion for ytringsfrihed, var et tweet fra Ye, der afbildede Musk med sin nære ven, den jødiske mediemogul Ari. Emanuel.

Skærmdump/twitter.

Ye’s handlinger har ført til en storm af raseri blandt liberale eliter og blev direkte fordømt af præsident Joe Biden.

Visse handlinger fra fremtrædende jøder har dog givet indtryk af at udgøre tilslørede dødstrusler.

Den jødiske MAGA-aktivist Jacob Wohl, som har hævdet at have forbindelse til israelsk efterretningstjeneste, kom med en mærkelig insinuation om et forestående selvmord for Ye:

Skærmdump/twitter.

Den jødiske konservative kommentator Ben Shapiro kom med en lignende udtalelse på sit show:

Der har også været en mærkelig udvikling fra liberale politiske partier. I en rasende monolog på det liberale nyhedsshow »De unge tyrkere«, hvor han omtalte Ye som et »tidligere menneske«, skriger den jødiske komiker Ben Gleib på det tidspunkt: »Du [Ye] er udstødt fra livet!«.

Dette er ikke det første eksempel på trusler rettet mod Ye fra jødiske kvarterer. I begyndelsen af ​​november delte rapperen, hvad der menes at have været beskeder fra den kendte jødiske kendis-træner Harley Pasternak, hvor Pasternak truede med at få Ye spærret inde på en institution.

I beskeden siges Pasternak at have skrevet følgende til Ye:

– Jeg skal hjælpe dig på en af ​​få måder… Først sætter du og jeg os ned og har en venlig og åben samtale, men du bruger ikke bandeord, og alt det diskuterede er baseret på fakta, og ikke noget skørt, som din dumme ven fortalte dig, eller som du så i et tweet.

Desuden skrev Pasternak:

– Anden mulighed, jeg får dig institutionaliseret igen, hvor de vil medicinere dig, og du vil vende tilbage til zombieland for altid. Legeaftaler med børnene bliver simpelthen ikke det samme.

Ye kommenterede Pasternaks trusler med følgende:

– Sådan taler en Hollywood-træner til en langt mere indflydelsesrig sort berømthed, når vi træder over stregen.

Læs også:
Kanye West udelukket fra Twitter igen
Dagens video: Kanye West ERKLÆRER KRIG mod jøder
Berygtet radiojøde sammenligner Kanye West med Hitler


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //