Kissingers advarsel: »Kan være i krig med Rusland og Kina inden for få uger«

UDLAND: Krigsforbryder Henry Kissinger advarer nu den amerikanske regering om at fortsætte i samme retning. Ellers kan man være i krig med både Rusland og Kina »inden for få uger«, og ifølge Kissinger er der ingen, der ved, hvordan det kan ende.

Jøden Henry Kissinger. Foto: Gerald R. Ford School of Public Policy University of Michigan (CC BY-ND 2.0).

Den 99-årige jøde Henry Kissinger er en af ​​de værste amerikanske krigsmagere og krigsforbrydere i det sidste århundrede, og han har både været national sikkerhedsrådgiver og udenrigsminister for nogle af USA’s værste forbryderregimer.

På trods af dette advarer han nu Joe Bidens regime om, at deres handlinger kan føre til, at USA »inden for få uger« er i krig med både Rusland og Kina. Dette skete i et interview med Wall Street Journal.

– Vi er på randen af ​​krig med Rusland og Kina om ting, som vi delvist har skabt, uden nogen idé om, hvordan det vil ende, eller hvad det formodes at føre til, siger Kissinger, der har været en varm tilhænger af krig hele sit liv, men kun mod væsentligt svagere modstandere.

Kissinger mener, at Bidens administration ikke handler rationelt i sager, hvor man skal være kølig og kalkulerende, og at man har store problemer med at »definere en rettesnor«.

»Man reagerer meget let på øjeblikkets følelser«, forklarer han.

Opfordringen fra Kissinger er nu ikke at »accelerere spændingerne«, men derimod at »skabe muligheder«.

— Hvordan vi tilpasser vores militære kapacitet til vores strategiske formål, og hvordan vi relaterer dette til vores moralske formål – det er et uløst problem, hævder Kissinger.

Kissinger advarede på World Economic Forum i Davos i maj, at medmindre forhandlingerne med Rusland genoptages inden for et par måneder, kunne krigen i Ukraine eskalere til et punkt, hvor det ville være meget vanskeligt at løse. Han sagde også, at Ukraine på den ene eller anden måde må opgive territorier for at få en ende på krigen.

– At søge krig ud over det punkt ville ikke handle om Ukraines frihed, men om en ny krig mod Rusland selv, sagde Kissinger dengang.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • noel capo says:

  Kina og Rusland er ikke fjerde

  det Taiwan og Kina

  fuck den jøde Henry Kissinger

 • WITH JEWS YOU LOSE

 • Lars Agerbæk med æ says:

  tænk at folk gider høre på en 99 årig. Det er sgu godt gået af den gamle ged.

 • noel capo says:

  jeg ville kun give dig ret lars


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //