Konservativ britisk politiker som for nyligt blev dræbt af somalier – støttede BLM

STORBRITANNIEN: Den nyligt afdøde britiske konservative politiker David Amess var en højlydt tilhænger af både BLM og jødisk magt.

Det dramatiske drab på den 69-årige konservative politiker David Amess i Essex i sidste uge har tiltrukket verdensomspændende opmærksomhed på epidemien af sort knivkriminalitet.

Den formodede morder, en 25-årig somalier, ventede tålmodigt i kø, mens Amess hilste på borgere fra hans distrikt og derefter udførte et brutalt angreb, hvor han stak Amess mindst et dusin gange.

Ironisk nok, var Amess en højlydt konservativ tilhænger af den voldelige anti-hvide gruppe Black Lives Matter.

I juni 2020 kom Amess med en udtalelse efter George Floyds død, hvor han ukritisk erklærede sin støtte til Black Lives Matter.

Det indflydelsesrige parlamentsmedlem gik endda så langt som at underskrive et støttebrev for anarkisterne og de sorte kriminelle, der hærgede USA, med det formål at stoppe britisk eksport af beskyttelsesudstyr til politiet.

Mens Amess hurtigt fordømte politibetjent Derek Chauvins handlinger, endte han i en kontrovers i 2017 for kommentarer, hvor han forsvarede Hollywoods jødiske serievoldtægtsmand Harvey Weinstein.

Amess trak senere kommentarerne tilbage under intens pres, ved at bebrejdede en fejl, der angiveligt fandt sted i pressekontoret som publicerede udtalelsen. Weinstein blev dømt for voldtægt i februar 2020 og idømt 23 års fængsel for sine handlinger. Han er også sigtet for flere voldtægter i Los Angeles.

Nogle har spekuleret i, at Amess’ død hurtigt vil gå i glemmebogen i forhold til parlamentarikeren Jo Cox, som blev dræbt af en hvid mand, hvilket ikke er ualmindeligt, når gerningsmanden har en privilegeret racetilknytning som f.eks. afrikansk.

Dette mønster vil muligvis blive brudt i Amess’ tilfælde, hvis M15 opdager, at hans troskab til det britiske jødiske samfund og den israelske stat spillede en rolle i motivationen for hans muslimske angriber. En glødende hyldest offentliggjort i The Times Of Israel beskriver parlamentarikeren Amess rolle som et fremtrædende medlem af »Conservative Friends of Israel« og en »mangeårig ven af ​​det britiske jødiske samfund«.

For den zionistiske magtstruktur i Storbritannien, som har forsøgt at kriminalisere kritik af jødisk magt og britisk støtte til Israel som reaktion på Labours Jeremy Corbyn, kan angrebet på en højt profileret politisk figur let blive brugt af kyniske politiske aktører, der ikke har nogen interesse i de reelle underliggende sociale faktorer, der førte til Amess ‘død.

/Eric Striker

Oprindeligt udgivet på National Justice.

Læs også:
Somalier mistænkt for drab på politiker

Kilder:
David Amess
The Telegraph
The Times of Israel
VICE


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Søren kam says:

    You get what you deserve. Alt hvad du gør falder tilbage på dig selv. Man kan jo ikke have ondt af fjolset. Prikken over i’et havde været hvis negeren også var blevet dræbt af politeit

  • Din hudfarve vil blive din uniform, sagde Jørgen Lincoln Rockuld engang.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //