Melorme godkendt som menneskeføde af EU

EU: Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) har godkendt melorme som menneskeføde. Beslutningen betyder, at forskellige typer af madvarer som pasta og kiks kan komme til at indeholde larver.

EU mener, at det nu er på tide, at europærer begynder at spise larver. Foto: Public Domain.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), hvis opgave er at yde fødevarerelateret rådgivning til globalistprojektet EU’s lovgivere, har nu godkendt melorme, en type larve, som menneskeføde.

Vurderingen fra EFSA slår fast, at tørrede gule melorme er en «ikke ufordelagtig» fødevarer ernæringsmæssigt, og at ormene er sikre at spise.

Dette betyder, at forskellige typer fødevarer, såsom pasta, burgere, kiks og endda kager, fremover kan indeholde melorme.

Melormene, som EFSA har betegnet «Den nye mad», anses for at have et «højt proteinindhold». De advarer dog om, at mennesker, der lider af allergi over for krebsdyr og støvmider, kan lide af bivirkninger.

Beslutningen markerer et nyt skridt på vejen for EU til at indføre insektbaserede fødevarer i medlemslandene. Allerede i 2018 blev en række love ændret efter at have modtaget grønt lys fra EU’s tilsynsmyndighed for at gøre det lettere for alle slags «innovative» selskaber at komme ind på det europæiske marked.

Ethvert selskab, der opfylder EFSAs vilkår og mærkningskrav, har nu mulighed for at sælge produkter baseret på melorm i Europa.

Kilde:
RT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg håber de skriver bag på pakken om det indeholder orme, AD!

  • Krautling says:

    You vill own nozzing and you vill eat zhe bugs.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //