«Menses-emojien» er blevet lanceret

FEMINISME: Feministerne i den såkaldte velgørenhedsorganisation Plan International har fået deres ønske om en «menses-emoji» opfyldt, da Unicode nu er gået med til at inkludere den nye emoji i næste opdatering af tegnsystemet.

Tilbage i 2017, lancerede feministerne en kampagne for at indføre en «symbolsk menses-emoji». Rebecka Hallencreutz, en af ​​grundlæggerne af organisationen Mensen, som er et menstruationsforum, mente, at «det var på tide at menstruation skal synliggøres mere i medierne».

– Der er mange emojier for emner som ikke ret mange mennesker beskæftiger sig med, såsom vandpolo. Samtidig er der 800 millioner mennesker, der har menstruation hver dag, og det findes der ikke noget symbol for overhovedet, sagde Hallencreutz i starten af ​​kampagnen.

Ideen til kampagnen kom oprindeligt fra den såkaldte velgørenhedsorganisation Plan International, som mener, at de vil bryde det påståede tabu i forbindelse med menstruation, og på onsdag meddelte Unicode, der træffer beslutninger om nye emojier, at den nye emoji skal inkluderes i den næste opdatering af tegnsystemet.

– Dette sender et stærkt budskab om, at vi skal bryde tavsheden om menstruationen. Det er på høje tid at åbne debatten og øge bevidstheden, siger Mariann Eriksson, generalsekretær for Plan International Sverige.

Kilde:
Expressen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • (((Hallencreutz))) haha. Google hende og få en god griner. Det typiske look, man kan forvente. Lige efter bogen.

  • Kristian Niss says:

    Her er endnu et eksempel på hvordan kulturmarxister fører en konstant og ussel krig imod alt der ikke er rekonstrueret. Alle facetter af livet skal vendes på vrangen.
    Tabuer er en af de ting som kulturmarxisterne hader! Hvad et tabu betyder i praksis er at man ikke skildrer med det til sin klan. Det er noget som man ikke taler om eller holder skjult. Udtrykket skal dog ikke misopfattes som noget der nødvendigvis er skamfuldt. Tabuer er dog skamfulde når man ikke gør en indsats for at behandle det med den hengivelse det påkræver.
    Etymonline.com, hvilket for det meste er en glimrende side, beskriver udtrykket “Tabu” som været introduceret til det engelske sprog i år 1777 i James Cook’s bog “A Voyage to the Pacific Ocean”. Hans mænd lærte ordet fra Polynesiske sprog. Det præcise oprindelsessted er tåget i nogle lokale folkemyter, men meningen er altid noget i linje med “helligt” eller “forbudt”.
    Menstruation er et tabu. Det er “forbudt” at tale om. Det er bestemt ikke alle tabuer som er “hellige”, der er en del ting som både er et tabu og som burde medfølges af stor skam. Menstruation derimod er hører utvivlsomt under den kategori af tabuer som er hellige. Det er et tegn på at du er en sund og frugtbar kvinde.
    Det er naturligt at have menstruation, det er ikke naturligt at kører lobby for at få introduceret en menstruation -emoji.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //