Militær rekruttering i USA rammer kritisk lavt niveau

USA: Den amerikanske hær er på vej til at få sit værste rekrutteringsår siden Vietnamkrigen, hæren har kun nået omkring 52 procent af sit rekrutteringsmål for indeværende regnskabsår, som slutter senere på måneden – en mangel, der kan få geopolitiske konsekvenser i årtier.

»Dette kan potentielt være multi-generationelt med hensyn til dets virkning. Unge rekrutter i dag, bliver vores unge og seniorledere i morgen. Så hvis du ikke kan udvikle dem i dag, har du et hul i ledelse i morgen,« sådan udtalte oberst Matthew Amidon, direktør for veteraner og militærfamilier ved George W. Bush Institute, til CBN News.

Lige nu har hæren kun nået omkring 52 procent af sit rekrutteringsmål for indeværende regnskabsår, som slutter senere på måneden. Andre militære grene er tættere på deres mål, selvom det er en udfordring over hele linjen at tiltrække og fastholde talent.

»Vi har reduceret vores pilotmangel med 250, men vi mangler stadig over 1.600 piloter,« sagde general David Allvin, USAF, til lovgiverne under en nylig militær beredskabshøring.

Militære ledere siger, at mange faktorer bidrager til manglen: pandemien, arbejdsmarkedet og endda konkurrence fra den private sektor. Det største problem er dog en svindende rekrutteringspulje. Af den aldersberettigede befolkning er mindre end en fjerdedel endda kvalificeret til at tjene.

Oberst Amidon peger på årsager såsom, at kriminelle ikke kan rekrutteres, mange ikke kan bestå den indledende optagelsesprøve, at der er problemer med mentalt helbred samt fedme og dårlig fysisk form blandt rekrutterne.

Kongresmedlem Mike Waltz (R) påpegede, at Biden-administrationens gældslettelsesprogram for studerende været endnu en udfordring for militær rekrutteringsindsatsen. Historisk set har det været en stor belønning for at tjene, at der er gratis uddannelse gennem GI Bill. Waltz siger, at det ikke er nær så betydningsfuldt, hvis regeringen hjælper folk gennem college.

I løbet af de senere år er det amerikanske militær desuden blevet latterliggjort og fordømt pga. deres rekrutteringspropaganda også har været fuldt med propaganda for homoseksualitet og antihvidt had. Flere videoer med millioner af visninger på platforme som Youtube sammenligner amerikansk rekrutteringspropaganda med det russiske og det kinesiske. Dette har uden tvivl også været fremmedgørende for normale hvide mænd fra de landlige dele af USA, som tidligere har været en betydelig del af rekrutteringsgrundlag.


KILDE:
CBN


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvem gider også kæmpe for jøderne?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //