Ny svensk rapport om indvandrerkriminalitet

SVERIGE: Det svenske kriminalpræventive råd, BRÅ, udgiver en ny rapport om indvandreres overrepræsentation i kriminalitet, noget der har været diskuteret i flere år.

BRÅ har nu frigivet en ny rapport, der bekræfter, hvad såkaldte racister og indvandrerkritikere har sagt i årtier, nemlig at masseindvandring til Sverige fører til øget kriminalitet.

Rapporten viser klart, at indenrigsfødte personer med to svensk-fødte forældre nu officielt udgør et mindretal, 43 procent, blandt de mistænkte for forbrydelser. I stedet har udenlandskfødte personer og deres efterkommere nu kapret en større andel af kriminaliteten. Indenrigsfødte med to indenrigsfødte forældre i 2018 udgjorde trods immigrationspolitik 68 procent af befolkningen ifølge rapporten. Forekomsten blandt mistænkte blev sammenlignet i perioden 2017–2018.

Ikke overraskende er de indvandrergrupper, der er kommet fra Vest- og Centralasien, overrepræsenteret i kriminalitet. Det samme gælder grupper med oprindelse i Afrika. Disse grupper har en 4-7 gange højere repræsentation end svenskere, når det kommer til at blive mistænkt for forbrydelser. Det, der også synes at være et mønster, er, at andengenerations indvandrere er mere kriminelle end førstegenerations indvandrere.

Indenrigsfødte personer med to indenrigsfødte forældre forekommer med en hyppighed på tre procent blandt mistænkte for forbrydelser. Udenlandskfødte vestasiater forekommer med en frekvens på cirka 12 procent, mens over 20 procent af indenrigsfødte som stammer fra det sydlige og vestlige Afrika er mistænkt for forbrydelser i undersøgelsesperioden.

Blandt seksualforbrydere er de udenlandskfødte og deres efterkommere også groft overrepræsenteret. Indenrigsfødte med en udenlandskfødt forælder er overrepræsenteret med en faktor på 1,8, mens udenlandskfødte og indenrigsfødte med to udenlandskfødte forældre er overrepræsenteret med en faktor 2,9.

Kilde:
BRÅ

Læs også:
Nyt studie: 60 % af voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund
Racefremmede ydmyger svenske unge: Tvinges til at kysse fødder og drikke urin
Forsker: Etniske svenskere i mindretal i deres eget land om 45 år – derefter begynder folkedrabsfasen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ingen overraskelse der.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //