Offentlig flyvebladsuddeling i Slagelse

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse fortsatte i weekenden folkeoplysningen ved gennemførelsen af endnu en offentlig flyvebladsuddeling, denne gang i Slagelse. 

Modstandsbevægelsens aktivister havde gjort opstilling med banner og faner på Nytorv i Slagelse, da der i weekenden endnu engang blev uddelt flyveblade til folket.

Det blev til til et par gode timer i den kolde oktoberblæst, hvor mange forbipasserende fik en ideologisk snak med en modstandsmand, og fik et flyveblad med hjem.

Alt forløb efter planen og ganske stille og roligt. Et par enkelte racefremmede kunne ikke dy sig for at vise deres utilfredshed med aktivister på torvet, men det udviklede sig ikke til andet end verbalt brok.

Efter endt flyvebladsuddeling pakkede aktivisterne sammen og forlod torvet for at sætte kursen mod en nærliggende lejrplads til debriefing, bål og en varm kop kaffe.

Se billederne fra aktionen under videoen.

Billeder fra aktionen:
 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Godt lavet! Fortsæt folkeoplysningen!

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Godt gået kammerater.

  Hil sejr!

 • Underbart!

 • Ser frem til næste gang kammerater. Hil sejr!

 • Anders Jonsson says:

  Dansk dynamit!

  Mycket bra kamparbete.

  Hil sejr!

 • Fem fy-punkter på banneret.
  Punkt et (((er))) forstået.
  Punkt to, dollars er der i-og-for-sig ikke noget galt i (som jeg ser det). Men generel amerikanisering, især eftersom amerikanisering i stor omfang hænger sammen med punkt et eeeeer, ja-vel, forstået.
  Punkt tre, kommunisme, forstået. Kommunisme er en smuk tanke men det virker bare ikke!
  Punkt fire. Feminisme, i sin oprindelige form, ikke noget galt i det. Men den absurde form der dyrkes i dag… Ja-vel, forstået!
  Punkt fem. Ah-vha’??? Ikke forstået, genkender overhovedet ikke symbolet. I en velvilje-det-kan-måske-være… EU? Globalisme generelt? Hvad præcist er det i siger nej-tak til med symbol nummer fem?

  • Punkt 1: oy vey goyim >:^(
   Punkt 2: Petrodollar-symbolet symbolisere kapitalismen. Som nationalsocialister ser vi kommunismen og kapitalismen som to sider af same shekel. Den rodløse kapitalisme som har overtaget det danske land suger enhver form for mening ud af vores tilværelse og den endeløse materialisme som vi forsøger at fylde tomrummet med gør at vi danser til fremmed musik. (Se punkt 1.)
   Punkt 3: Kommunismen er ikke smuk. Man kan argumentere for at den økonomiske del har nogle gode egenskaber, men kommunismen handler om at umenneskeliggøre mennesket.
   Punkt 4: Der er bestemt noget galt med feminisme. Feminisme handler om at vende kvinden mod hendes naturlige rolle i samfundet. Også første bølge. Mænd og kvinder har hver deres formål og burde leve i smuk harmoni med hinanden.
   Punkt 5: Det sidste symbol er EU’s symbol. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil have selvbestemmelse og suveræniteten for det nordiske folk genetableret. Vi har ingen ret til at bestemme hvordan andre folk skal indrette deres lande og de har ingen ret til at bestemme over os. Statens grænse skal trækkes et sted. Det kan debatteres hvor den skal trækkes, men det skal ikke være ved Bosporusstrædet.

   Du kan læse vores politiske vision i Vores Vej.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //