Pædofilskandale i Pride – homochef ville have BDSM-sex med 14-årig dreng

HOMOLOBBYEN: En højtstående chef i Stockholm Pride anklages for at ville mødes med en 14-årig dreng for at have BDSM-sex. Pride understeger at det er ulovligt – men tager ikke afstand.

Det er avisen Svenska Dagbladet, der har undersøgt, hvordan voksne homofile bruger teknologi til at komme i kontakt med børn til sex.

Avisen lavede en profil, der skulle forestille en 14-årig dreng, og i løbet af kort tid begyndte sexinvitationerne at strømme ind. Selv efter at homofilerne havde forstået, at de talte til et barn, fortsatte over hundrede personer at fiske efter børnesex, skriver Fria Tider.

En af de mænd, som avisen har undersøgt, er en højtstående chef, en “nøgleperson” i den homofile Stockholm Pride. Han beder drengen om gentagne gange at sende billeder af sig selv, taler om BDSM sex og hvordan han vil “lære” drengen “alt”. Ifølge avisen ville manden træffe drengen til sex.

I en pressemeddelelse skriver Stockholm Pride, at de ikke kender til nogen forbindelse mellem manden og Stockholm Pride, men at de umiddelbart vil iværksætte “kraftfulde tiltag”, hvis det viser sig at stemme. Stockholm Pride understreger, at hvad manden er anklaget for, er ulovligt – de afstår imidlertid fra at tage afstand til pædofili.

En højtstående chef i det svenske udenrigsministerium blev også undersøgt af avisen. Han ønskede at møde drengen i Stockholm. Udenrigsministeriet har ikke ønsket at kommentere på sagen.

Kilde:
Fria Tider


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //