Propagandaregn over Hørning

AKTIVISME: Modstandsbevægelsens aktivister har spredt propaganda i Hørning.

Aktivister fra Rede 1 har spredt propaganda i Hørning i bestræbelserne for at udbrede kendskabet til Modstandsbevægelsen og den nationalsocialistiske kamp for højnet moral og en befrielse af Norden.

Hørning var tidligere på året rammen for en massiv aktivistkampagne, hvor byen i mere end en måned blev besøg og propaganda i stor stil blev spredt på både offentlige områder og på byens to skoler.

Hørning må sande, at kampen der og i resten af Norden aldrig kapitulerer.

Se billeder fra aktionen nedenfor:

  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Generalen says:

    Der sidder vel efterhånden et klistermærke på hvert eneste skilt i Hørning. Synes mere det minder mere hærværk end oplysning. Spam har ofte den modsatte virkning end den ønskede.

  • Lygtepæle, skilte og skraldespande tager ikke skade af klistermærker, så uanset hvor mange der er, er det altså ikke hærværk. Spam har ikke den modsatte virkning. Hvis du har været på youtube bare en lille smule i løbet af de sidste 2 år, så ved du hvad raid shadow legends og NordVPN er, fordi de har spammet deres reklamer over alt, og begge virksomheder er enormt succesfulde. Når det er sagt, så får man selvfølgelig mindre ud af at opsætte klistermærke nummer 6.000.000 end nummer 1 i samme område, så på et tidspunkt skal man sprede det mere ud. Hverken du eller jeg ved dog, hvor mange af klistermærkerne i Hørring der er blevet taget ned, eller hvorvidt hele byen er dækket.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //