Racefremmed slipper med “advarsel” efter groft overfald

NYHEDER: En syrisk voldsmand som tilbage i maj var del af en gruppe på fem, som ubudent dukkede op til en ungdomsfest i Hedensted og overfaldt flere unge, slipper med en “advarsel”. 

Den syriske voldsmand, som sammen med 4 andre dukkede op til ungdomsfesten i Hedensted d. 27 maj, blev flere gange af den 16-årige vært bedt om at forlade festen. Det nægtede gruppen dog, og den 16-årige vært begyndte at diskutere med gruppen. Det resulterede i at gruppen på fem skubbede den 16-årige omkuld, hvorefter de slog og sparkede ham adskillige gange på kroppen og i hovedet.

En 16-årig pige forsøgte at lægge sig imellem de fem og den unge vært, og fik her varig synsskade efter flere knytnæveslag i hovedet.

Efterfølgende trusler

En af de fem fra gruppen af ubudne gæster opsøgte senere den 16-årige, da han i slutningen af juli var på vej hjem fra Horsens sammen med nogle venner. Den 16-årige blev taget med ind i en gyde, hvor han fik at vide; “du skal ikke udtale dig i retten” og “du skal holde din kæft over for folk”, hvorefter manden tog kvælertag på den 16-årige og sparkede ham i maven.

Slipper med en “advarsel”

De fem fra gruppen af ubudne gæster har nu fået deres dom ved Retten i Horsens. Dommene lyder på ubetinget fænselsstraf på mellem fem og ti måneders varighed. Dog slipper den syriske voldsmand med en “advarsel” i henhold til udlændingeloven. Det betyder, at han ikke bliver udvist, men at han er blevet advaret om, at han risikerer en udvisning, hvis han fortsætter med at begå kriminalitet.

Alle fem har udbedt sig betænkningstid til en eventuel anke.

Kilder:
TV2


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvem er det lige der har privilegier her i landet? Det værtfald ikke os dansker.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //