Regeringen vil give børn ned til 0 år lov til juridisk kønsskifte

DANMARK: Regeringen vil til oktober fremsætte sit lovforslag om at fjerne aldersgrænsen for juridisk kønsskifte.

Regeringen foreslår nu, at man helt bør fjerne den nedre aldersgrænse for et juridisk kønsskifte, så man vil kunne give børn helt ned til 0 år ret til det.

Det fremgår af regeringens nye LGBT+-plan, som blev offentliggjort mandag, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Jyllands-Posten kan det potentielt komme til at betyde, at den danske lovgivning på området vil blive til en af de mest liberale i Europa.

Et juridisk kønsskifte betyder, at en person skifter køn i CPR-registret. I dag går grænsen for juridisk kønsskifte ved 18 år.

I forslaget fremgår det samtidig, at man skal have samtykke fra sine forældre, hvis man er under 15 år.

Regeringens forslag går imod anbefalingerne fra Det Etiske Råd.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  og så snakker man så meget om at psykiatrien bliver underpriorteret. Måske man kunne spare nogle indlæggelser hvis man gik tilbage til traditionelle kønsmønstre. Der er en grund til at de har været tradition gennem hele menneskehedens historie. Det er fordi de virker!

 • Heldiigvis har vore politikere addresser, biler og familier ligesom alle andre. Jeg er selv et travlt menneske, så har ikke haft tid til at tjekke.

 • Vore CPR registre er ikke meget at råbe hurra for, og slet ikke nu. Regeringen er gået konkurs med deres tanker, og trækker den med trækker drengen fra ordensmagtens slider. Fy for helved, Det er en sær verden, da alle skal tænke ens som en tosse. Ikke mange brikker at flytte med, men forlanger heller ikke det værste endnu, som normalisere en menneske mængde over under mængden. Det må jo glæde en perker det her / med stavefejl ( når jeg skriver perker, så kommer der rød streg under, det er aldrig sket før 🤣 ). Jo, for en perker bruger eller ytrer enhver tænkende person 🥳. Som man siger på jysk, kællinger. Ja, og så bliver det også svært 🤨.

  Hvis de fjerner aldersgrænsen, så fjerner de et demokratiet og etikken bag et menneskets oprindelses sted. Så ergo, kom ind i kampen som os andre, og bliv ikke tosse over at etikken og politikken ikke kan bekæmpes. Det naturlige er et hankøn og et hunkøn, uanset had og hvad, eller så har det kraftedme været forgæves kamp med en graviditet. Så stop jeres egoisme og tænk normalt, for en gangs skyld.

  Vi overgår ikke hinanden ved at være naturlige, og det er det fede ved det hele.
  Det er lidt ligesom den åndeverden, hvor man bare vader ind i andres hjerner eller krop og overtager noget man opfatter som mit eller som noget negativt. Tænk, at folk kan gå med til at der bliver lavet film om ukulte ting, og de famøse kriger som dyrker det spirituelle kan være så egoistiske at tjene penge på et menneske tomt tilværelse. Har det ikke altid være kendt som besættelse, når man bare vader ind i andres hjerner, eller er loven udueligt. Hvem tilhører så hvem her. Det er så det store spørgsmål, da der jo skal være spørgsmål, selvom man bløder eller andet, grundet energier man ikke selv er herre over, da der er konger og knogler på spil, uhada. Jeg kan ikke bruge det til en pind, og lever ikke et liv på plade eller på et simpelt vilkår skåret ud af andre. Det har noget med køn, etik og religion at gøre. Det der er sparet væk, bliver gengivet af simpelheder, da der skal være seriøse karakter til, ellers duer det ikke.

  Så kære i rastløse, der vil omvende os andre med kønsskifte, religiøse kamp register, økonomiske rebeller, eller lovens lange lovløse arme, vi er nogle der kæmper mod jer og ikke med jer. 🤕

  Aldersgrænser skal være 18 år, og frem til omkring de 21 år, kan du se et menneske forme sig som det gerne vil, og derefter vil livet være præget af, hvad du formede som 21 årig. Noget jeg har lært på skoler og professesore. Og, så er det faktisk ikke løg’n. Eller røv og nøgler, kan dem på jysk eller? 🥳

 • noel khamo says:

  fuck den danske regeringen

 • noel khamo says:

  fuck hvor klamt

 • Før jeg stødte på Nordfront, og i mine yngre dage, tænkte jeg ikke så meget over homoseksualitet og transkønnethed, andet end at folk skal have lov til at være “dem de er”, men at de gerne må dyrke deres seksualitet bag hjemmets 4 vægge, — men jeg har godt nok ændret mening over de sidste 4-5 år, da jeg jo kan se hvor trans-agendaen fører hen!

  Fremtidens Danmark har brug for drenge og piger og mænd og kvinder, der kan stå ved deres køn! Danmark har IKKE brug for klamme medier og en skjult besættelsesmagt, der decideret DYRKER og HYLDER menneskets vrangforestillinger og perverse tanker, og børns usikkerhed omkring eget køn (af sociale årsager, eller biologiske; sikkert fremprovokeret af stormedicinalindustriens påvirkninger i generationer nu, gennem vacciner, psykofarmaka, etc.).

  Det er sygt GROTESK at TV2 i deres nylige indslag om emnet (Go’ morgen Danmark) skamrider børns usikkerhed for at fremme denne perverse trans-agenda, når de i stedet burde fokusere mere på, hvorfor der bliver født færre hvide, danske børn – og hvide børn i det hele taget – og hvad der kan gøres ved dét! Men det er vel “hate speech” ifølge perverse, inverterede TV2?
  I stedet har de travlt med at flashe 12 årige drenge, der ifører sig kæmpe attrap patter i bedste sendetid…

  Hvem er det, der fortæller DR og TV2 at de skal sende det bræk?

 • Krautling says:

  Politikere, der går ind for det her, burde tvangsopereres så de selv blev trannies, og så skulle de udstilles i zoologiske haver, hvor folk kunne spytte på dem og håne dem dagen lang.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //