Resultat på meningsmåling viser at narrativet om Anden Verdenskrig er ved at bryde sammen

2. VERDENSKRIG: I en online meningsmåling af Elijah Schaffer på Twitter svarede flest “Nej”, til at de gode vandt Anden Verdenskrig.

I en afstemning på Twitter i weekenden stillede Elijah Schaffer, som er en amerikansk konservativ kommentator, spørgsmålet, om det var de gode, der vandt Anden Verdenskrig (“Did the good guys win WWII”), hvor det endelige resultat endte med 112.210 stemmer, hvoraf flest af ​​de adspurgte svarede “Nej” (41,7%), 18,3% på “Usikker” og 40% på “Ja”.

På baggrund af meningsmålingen mener flertallet af de adspurgte derfor, at det var de gode, der tabte Anden Verdenskrig, og at de onde har regeret lige siden.

Ud fra de foreløbige 2.606 kommentarer kan man også se mange kommentere og argumentere for det nationalsocialistiske Tyskland.

StopAntisemitism, der er en jødiskmagt organisation i USA, har også kommenteret afstemningen.

Meningsmålingen i kommentarfeltet ovenfor viser i skrivende stund 64,9 % for “Ja” og 35,1% for “Nej”.

Også i dette kommentarfelt forvarer twitterbrugere det nationalsocialistiske Tyskland.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Interessant! Jeg har undret mig over hvorfor de danske statsfinansierede medier/aviser bliver ved med, at bringe artikler og dokumentarer om WW2, de “frygtelige nazister” og de “stakkels jøder”. Det er jo ikke ligefrem samfundsmæssigt relevant; proportionelt med den massive og kontinuerlige fokus de sætter, – men svaret ligger nok i at løgnen SKAL vedligeholdes og dyrkes, også over for de generationer der vokser op nu. Ulækkert.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //