Pædofil hængt i Vejle

AKTIVISME: En dukke, der symboliserer homolobbyens pædofili, er af aktivister fra Rede 1 blevet hængt med en løkke om halsen i Vejle midtby i anledning af den internationale »Pride«-måned.

Aktivister har hængt en dukke med en løkke om halsen fra en central bro i Vejle midtby som en symbolsk aktion mod homolobbyen. Dukken bærer om halsen et skilt med teksten »pædofil« og bærer i hænderne to regnbueflag.

Aktionen er udført i anledningen af den internationale »Pride«-måned, hvor homolobbyens bestræbelser på at demoralisere folket og normalisere pædofili hyldes.

Den danske stifter af homo-organisationen LGBT-Danmark, Axel Axgil, var selv både homofil og dømt pædofil.

Axgil begyndte at opbygge organisationen kort tid efter Anden Verdenskrigs afslutning, og i 1948 var han en af grundlæggerne af Forbundet af 1948, senere Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (LBL), i dag kendt som LGBT Danmark (Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner).

Samme år blev en underafdeling oprettet i Sverige, under navnet RFSL. Nogle år senere i Norge, under navnet Det Norske Forbund af 1948 (DNF-48). Denne organisation er forløberen for nutidens Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH).

Noget som ikke ofte nævnes er Axel Axgils flirterier med pædofili og arbejde for pædofile. Axgil blev i 50’erne dømt for sex med mindreårige drenge. Hans partner, Eigil Axgil, blev også dømt for sex med mindreårige. Begge måtte afsone i fængsel for deres forbrydelser.

Organisationens kobling til pædofili er endda dokumenteret. Helt frem til 90’erne var organisationen Pædofiligruppen en underorganisation af den forening, som da havde ændret navn til Landsforeningen for bøsser og lesbiske (LBL).

Flere lesbiske i LBL ønskede senere at fjerne Pædofilgruppen fra deres organisation, og derfor gik Axgil i solidaritet selv med i Pædofilgruppen og henviste til, at han ønskede en »bredere seksuel frigørelse«. Dette var i 1984.

LÆS OGSÅ: Pædofili – en naturlig del af et liberalt samfund?

Aktionen forløb dog ikke uden besvær. Efter at aktivisterne havde opsat dukken, gik der ikke lang tid før politiet dukkede op og tilbageholdte dem. Efter en hurtig snak med politiet, hvor politiet blandt andet påstod, at det godt kunne være, at aktivisterne ikke kunne se det krænkende i dukken, men at det kunne andre altså og derfor besluttede politiet sig for at aktivisterne skulle transporteres til politistationen. Om denne påstand fra politiets side, kan man kun drage konklusionen om, at politiledelsen mener, at pædofili er velkommen i dagens samfund.

En efter en blev hver aktivist transporteret til stationen. I bilen fik hver aktivist at vide, at de ville blive sat ind i et venterum på stationen. Da de ankom til stationen blev de visiteret, og derefter indsat i en lille celle. Politiets definition af et venterum passede ikke med aktivisternes. Én aktivist, var der desværre ikke plads til, og derfor forblev aktivisten i visitationsrummet.

Efter at aktivisterne havde slappet af i cellerne, i et lille stykke tid, blev de enkeltvis ført ud til en afhøring. Her blev der stillet spørgsmål om, hvem, hvad og hvorfor. Da aktivisterne forklarede tydeligt at det var en symbolsk handling imod homolobbyens pædofili, var der ikke mere at spørge ind til. Hver aktivist blev præsenteret for deres sigtelse. Den velkendte § 266b. Om dette må man jo forstå det som, at politiet anerkender pædofili som en normal seksuel orientering. Herefter blev aktivisterne smidt tilbage i det famøse »venterum«. Så kunne de få lov til at slappe lidt af, igen.

Da politiet ikke længere kunne holde på aktivisterne, blev de hver ført ind for at få taget deres fingeraftryk. Alle undtagen én fik taget fingeraftryk. Den éne aktivist var desværre så uheldig at maskinen var stoppet med at fungere da det var deres tur.

Efter en lang aften med aktivisme, og derefter en fire timers tur i »venterummet«, fik aktivisterne lov til at drage hjemad. Aktivisterne fik alle deres egendele med dem, hvilket overraskede dem. De fik sig en oplevelse, og fandt ud af, at nogen betjente åbenbart anerkender pædofili som en seksualitet i dagens samfund.

Se billeder fra aktionen nedenfor:

Pædo-dukken. På billedet til højre ses tydeligt de to Pride-flag i dukkens hænder.

Den Nordiske Modstandsbevægelses største fans var hurtigt ude på stedet for at lykkeønske aktivisterne med et veludført stykke arbejde


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Super aktion!
  Godt der er nogen der står op og gør en forskel

 • Anonym says:

  Sejt!

 • Søren kam says:

  Happy white pride month

 • Anonym says:

  Godt gået og godt skrevet!

 • Søllerødgade says:

  Fed aktion, men lyder til at I skal være mere klar en anden gang. Politiet skal ikke fange jer.

  I skal heller’ ikke samarbejde med politiet. Bed om en advokat med det samme.

  Tag billeder af politiet. De skal ikke tro at de kan gøre karriere på at lave en sag ud af jer. De skal huskes og retsforfølges.

 • Jernhatten says:

  Godt at se noget fræk- og fandenivoldskhed.

 • Estrup says:

  Super god aktion.
  Især tydeliggørelse af kobling mellem LGBT og pædofili illustreret ved Axel Axgils er rigtig godt i artiklen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //