Skoleaktion i Hørning

AKTIVISME: Lige inden eleverne vender tilbage til skolerne efter efterårsferien gennemførte aktivister fra Rede 1 endnu en skoleaktion i Hørning.

Efterårsferien er slut og eleverne i Hørning møder i morgen ind på Højboskolen, hvor en mængde materiale fra Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet spredt.

Aktivister fra Rede 1 har tidligere ført en massiv propagandaoffensiv i Hørning, og på byens skoler, og nu genoptages kampen for folkets fremtid.

Modstandsbevægelsens landechef udtalte tidligere til Jyllands Posten, at:

Den Nordiske Modstandsbevægelses endelige mål er at tage magten i hele Norden og gennem et nationalsocialistisk styre sikre den hvide races overlevelse.

Hvis man vil vinde fremtiden, må man vinde de unge. Vi ved, at det folkefjendtlige politiske system og dettes skolesystem på samme måde går efter ungdommen ved at lade børn og unge indoktrinere med blandt andet ensidet historieundervisning, ligegyldige fag og unaturlig orientering i forståelse af køn. Disse unge mennesker kommer til at vokse op i et helvede i Danmark som andenrangsborgere i forhold til den racefremmede befolkning og med en helt vanvittig opfattelse af køn, biologi og kønsroller. Det kan vi ikke byde dem og derfor giver det mening at tilbyde Danmarks unge en naturlig verdensopfattelse.

Derfor gøres unge mennesker i Hørning nu opmærksom på begrebet forsvarsvillighed på en mængde plakater med dette emne opsat på og rundt om Højboskolen.


På plakaterne designet til formålet står der:

Forsvarsvillighed betyder viljen til at forsvare sit folk og sit land.

Kæmp for fremtiden og bekæmp: Masseindvandring, homolobby og kulturmarxisme.

Lev som en stærk nationalsocialist.

Sig nej til stoffer, perkerne og porno.

Lev stærkt, slå tilbage, træn og læs.

 

Læs også: Politiske soldater

 

Et større antal andre plakater såvel som flyveblade med en opfordring til at tage ansvar for egen fremtid blev også spredt på skolens område.

Se billeder nedenfor:


 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //