BT reklamerer for Modstandsbevægelsen

PRESSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse fuppede BT til gratis at reklamere for den nationalsocialistiske sag i den landsdækkende avis.

BT kunne torsdag berette, at propaganda fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennem de sidste mange uger er dukket op overalt i Hørning.

Nordfront har selv rapporteret om aktionerne her, her, her, her og her, men det er en selvfølge, at kendskabet til aktionerne, Den Nordiske Modstandsbevægelse og den nationalsocialistiske verdensanskuelse udbredes mere effektivt, når et landsdækkende medie vælger at dække aktionerne.

Derfor gennemførte en aktivist fra Rede 1 en manipulation af en journalist fra BT ved at udgive sig for at være både en bekymret mor og hendes søn, for at få BT til gratis at reklamere for Den Nordiske Modstandsbevægelse – og det virkede.

Udover at vise hvor sulten løgnepressen er, viste denne manøvre også hvor uforsigtig pressen er i forhold til kilders troværdighed og fake news – især når pressen aner en mulighed for negativ omtale af nationalsocialisme og Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Dog klarede BT sig særdeles godt i denne dækning af Modstandsbevægelsen ved både at bringe billeder af propagandamateriale og citere taler og tekst fra flyveblade.

Nordfront og Den Nordiske Modstandsbevægelse takker BT for det værdifulde samarbejde og den gratis reklame i deres avis.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvordan kan de tro, at en af jeres aktivister er to forskellige mennesker af forskellig køn og alder? Har de ingen kritisk sans???

 • Mel Gibson har lavet en film om jøderne, så hvor er løgnen om at børn kan og bliver hjernevasket om masseindvandringen og deres globale problemer. BT og Hjørring, hvor er løgnen i filmen som Mel Gibson har lavet, men kan undre mig over den indgangsvinkel der benyttes i og om filmen, for jøderne VIL bestemme og hvem mere ?? Peter Skaarup udmelder til en anden politisk “borger” at han skal lade være med at komme med personlige angreb på Inger (undlader hermed efternavn, da høfligheds nævnet er blottet for uagtsomme tankemylder og spot on ). Det hjælper jo nogle gange at komme med fnidder i stedet for fnadder, rable hoveder. Som om at det ville være smartere med en nederdel fra knæ og ned efter.

  Så det med at bestemme, er noget borgen har opfundet med tiden efter løsrivelsen af masseindvandringen. Og, hvornår skete det så ?
  Det er det samme som fruppe, der blev danne af en gruppe der mistænkte alle andre end dem selv. Klip i mit hår og i får fletninger. Kan altså ikke lade vær’. 🤭🤦‍♀️🤦‍♀️

 • Lena, du er tydeligvis en bot. Alt hvad du skriver herinde hænger overhovedet ikke sammen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //