Seksual- og LGBTP-propaganda til 4-årige i svensk børnehave

KULTURMARXISME: Børnehave gav en illustreret seksualoplysningsbog som fødselsdagsgave til en 4-årig pige.

Billeder: Erik Johansson/Twitter. Redigeret. Collage.

En seksualoplysningsbog for børn, «Kærlighedsbogen» skrevet af Pernille Stalfelt og udgivet i 2001, blev en ubehagelig fødselsdagsgave til en pige som fyldte 4 år.

Bogen indeholder tegninger af nøgne, behårede voksne mennesker og samlejebeskrivelser i tekst og billeder, samt billeder af voksne af samme køn, for at vise, at kærligheden kan komme «i mange former».

Ikke alle 4-årige kan læse, så en del børn antages at bearbejde indholdet baseret på billedere.

Fødselsdagsgaven blev delt ud af pigens børnehave. Faren Erik Johansson blev oprørt over børnehavens tiltag og postede hændelsen på Twitter.

Reaktionerne er næsten udelukkende negative. I skrivende stund har den transseksuelle lokale kristendemokratiske politiker og transaktivist i Söderhamn «Maria» Hansson kommenteret, at bogen er god, men at det er helt forkert at give den til et 4-årigt barn.

Transaktivisten Hansson skriver også, at han skulle have taget hændelsen op som et problem i kommunerådet, samt klaget til skolens rektor.

De fleste andre kommentarer er endda mere kritiske.

Politikeren Jeff Ahl i AfS (Alternativ for Sverige) anser, at hændelsen er «kvalmende» og et tegn på, at pridelobbyen har lykkedes med sin agenda at fordærve samfundet. Derfor må disse kulturmarxistiske organisationer bliver paria igen, mener Ahl.

Bojan Ljepoja skriver, at pædofili ikke må tillades at blive normaliseret i dette LGBT+x-pædofil-åbne samfund, og at hele agendaen må gå under.

Læs også:
Forældre trues når de protesterer over LGBTQ-propaganda i svenske børnehaver
Hvad er kulturmarxisme?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Martin says:

    Føj


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //