To tredjedele af Afrikas befolkning og det halve Mellemøsten vil immigrere til Vesten

BEFOLKNINGSUDSKIFTNING: Globalisternes lokkeråb ser ud til at have båret frugt, da majoriteten af Afrikas og Mellemøstens befolkning nu ønsker at immigrere til Vesten. De fleste nævner økonomisk forbedring som deres hovedmotivation.

Flere meningsmålinger har alle vist, at et klart flertal af den afrikanske befolkning syd for Sahara ønsker at immigrere til Europa eller Nordamerika.

For eksempel viser en undersøgelse fra 2018 fra Pew Research Center, at så mange som to tredjedele af Afrikas sorte befolkning på 1,2 milliarder ønsker at immigrere inden for en periode på fem år.

Ifølge en nylig undersøgelse rettet mod MENA-landene – dvs. Mellemøsten og Nordafrika – foretaget af organisationen “ASDA’A BCW” opgiver, at næsten halvdelen af ​​alle unge i Nordafrika og Mellemøsten aktivt forsøger eller overvejer at immigrere til et andet land.

Ifølge undersøgelsen, hvor 40.000 unge mellem otte og fireogtyve år interviewes, vil 42% af de adspurgte forlade deres hjemland og immigrere til andre steder, og 40% har seriøst overvejet at flytte til et andet land på permanent basis.

15 procent af de adspurgte svarede, at de aktivt forsøger at immigrere til et andet land, mens kun 32 procent svarede, at de aldrig vil forlade deres land.

Med 77 procent har Libanon den højeste andel af unge mennesker, der ønsker at forlade deres land, efterfulgt af Libyen med 69 procent, Yemen med 66 procent og Irak med 65 procent.

Religiøse eller politiske grunde angives af 10 procent

Cirka en fjerdedel af de unge oplyser, at de ønsker at emigrere af økonomiske grunde, mens faktorer, der normalt er forbundet med flygtningestatus – såsom religiøse eller politiske årsager, er angivet med to og otte procent. Tolv procent nævner “sikkerhedsmæssige årsager”.

Coronavirus nævnes også at have haft indflydelse på holdninger til udvandring. 32 procent af de unge oplyser, at virussen har øget sandsynligheden for, at de flytter til udlandet. I Libanon er dette tal betydeligt højere, så højt som 77 procent.

Mange i EU og dets medlemsstater har længe argumenteret for “mere lovlige måder at tilskynde til migration” fra regioner som Afrika.

Den franske præsident, globalist og tidligere Rothschild-bankmand Emmanuel Macron sagde i 2018, at befolkningstilvæksten på kontinentet ville føre til “en enestående migrationsalder”.

Mægtige globalistiske organisationer har vist sig at finansiere masseinvasionen af blandt andre afrikanere til Europa.

Læs også:
Masseindvandringen er en sæk giftige skorpioner
Jødisk akademiker indrømmer at befolkningsudskiftningen i Europa er eksperiment


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • multikulturalisme er påtvunget IKKE naturligt. Race adskillelse er det mest naturlige i verden. Bare se i fængsler og i skoler hvordan egne racer holder sammen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //