USA dræbte Iransk general Qassem Soleimani i Irak.

SAMFUND: Her er de danske udenrigsordføreres udtalelser efter angrebet.

Søren Espersen, udenrigsordfører for DF, stærk zionist og gift med en britisk jøde, mener at USA gjorde klogt i at dræbe den iranske general. Dagen efter angrebet sagde han følgende, “Situationen er måske eksplosiv, men jeg synes, det er godt, at amerikanerne agere, som de gør… Israel benytter samme taktik ved at tage de vigtige folk ud. Det skal vi bare hylde fra dansk side.”

Hos SF mener de dog, at Donald Trump skulle have handlet anderledes. Karsten Hønge udtalte sig således: “Den her handling er hverken gennemtænkt eller klog. Det er et eksempel på, at USA’s præsident leger med ilden og fører sig frem som en cowboy, der tror, at man kan skyde sig gennem problemerne”, siger han.

Udenrigsordfører for Radikale venstre, Martin Lidegaard sagde dette: “På den ene side græder jeg meget tørre tårer over, at en af de mest hårdkogte typer fra den iranske revolutionsgarde ikke er her mere. På den anden side frygter jeg, at det kan føre til en eskalering af konflikten med Iran og gøre det helt håbløst at finde politiske løsninger, som vi i den grad har brug for”, siger han.

Venstres udenrigsordfører, Michael Aastrup Jensen, var bange for Iranernes respons “Jeg frygter, at hvis Iran vil bruge det her offentivt – og det vil de, for de er preset af sanktioner fra USA – så har de en interesse i at prøve at spille ofre, og det kan de få mange tilhængere til at bakke op om. Så jeg forventer desværre selvmordsangreb, terrorangreb og deciderede angreb. Alt kan desværre ske, som det ser ud nu”, siger han.

Alle udenrigsordførerende mente dog, at den danske regering skal genoverveje, om danske tropper bør være i Irak. (De danske tropper har nu midlertidigt forladt Irak, og befinder sig lige nu i Kuwait.)

KILDE: DR


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kun zionister som Søren Espersen og retards som ikke forstår, at Iran er i konflikt med præcis de samme mennesker som os, støtter op om dette angreb blandt nationalister. Iran bekæmper den samme globale zionistiske elite, som ønsker os alle udslettet. Det giver ingen mening for os at skulle gå i krig mod Iran, eller at sende soldater derned som støtte.
  Alle de andre partier end DF er kun uenige om fremgangsmåden til, hvordan vi skal sikre at Israel er magtfuld. De andre partier vil hellere have, at vi undergraver de arabiske samfund gennem frihandel. Dette for at sikre at de er “frie” til at købe dildoer, se Netflix og stemme på indflydelsesløse partier, så ingen kan stoppe Israel i deres drøm om Greater Israel. Et stærkt Iran er en stopklods for dette.

 • Christensen says:

  På præsident Trumps ordre dræbte det amerikanske militær den iranske general Quassem Soleimani i et reaper drone angreb i Bagdad sidste fredag. Ligeledes dræbtes også den fremtrædende irakiske chef for Iraks populære mobiliseringsstyrker, Mahdi Muhandis.

  Reaktionen fra en ex. Green Beret er:
  Amerikanske militærembedsmænd “dræbte” ikke disse generaler, de “myrdede” dem.

  Man anvender kun ordet “dræbe” i faktiske krigstids scenarier.

  Dette angreb blev imidlertid foretaget uden Kongressens godkendelse eller anmeldelse, det havde intet at gøre med “sikkerhed” og henrettelsen blev udført i et civilt scenarie.

  Det amerikanske militær MYRDEDE disse mænd, de “dræbte” dem IKKE.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Hil Hønge!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //