USA: Hvide forældre som protesterer mod kritisk race teori anholdt af sort politibetjent

USA: Hvide forældre, der fredeligt modsætter sig at der undervises i anti-hvid ideologi til deres børn, undertrykkes med magt i USA.

Tidligere på ugen samlede en gruppe hvide forældre sig til et skolebestyrelsesmøde i Loudon County, Virginia for fredeligt at protestere mod det antihvide racehad, som deres børn bliver påtvunget i klasseværelset.

Den lokale politistyrke reagerede med vrede overfor forældrenes budskab og erklærede skolebestyrelsesmødet ulovligt og begyndte at anholde forældrene.

En kilde, der kendte til hændelsen, fortalte National Justice, at beslutningen om at erklære mødet ulovligt og begynde at arrestere forældrene blev taget af politichef Easton McDonald, den sorte mand, der ses i videoen ovenfor, mens han beordrede hvide politibetjente til at give forældrene håndjern på.

McDonald er tilhænger af en anti-hvid organisation, National Association for Advancement of Colored People (NAACP), og har været en fremtrædende talsmand ved nylige racerelaterede begivenheder.

McDonald har en begivenhedsrig og kontroversiel baggrund i Loudon County’s politistyrke, herunder uansvarlige handlinger, der typisk ville have ført til, at en hvid politibetjent blev suspenderet eller fyret.

I 2014 brugte McDonald sit skydevåben til at skyde sin 16-årige datter. På vej til hospitalet forårsagede han en trafikulykke.

Ifølge McDonald troede han, at hans datter var en ubuden gæst. Skudepisoden, en uhyggeligt inkompetent handling, blev endda dækket af nationale medier. I sidste ende blev politimanden hverken straffet eller irettesat.

På trods af McDonalds baggrund, har han formået at blive forfremmet i de seneste par år, fra sergent til kaptajn, og blev for nyligt forfremmet til major. Racemæssige og politiske overvejelser har utvivlsomt spillet en rolle i hans forfremmelser.

McDonald repræsenterer en relativt ny type tjenestemand, der er blevet opfordret til at håndhæve loven selektivt baseret på deres politiske synspunkter eller raceidentitet. Mens de forældre, der deltog i skolebestyrelsesmødet, har ret i, at deres ytringsfrihed blev trampet på, vil organisationer, der i årevis har opslugt al ilt og ressourcer fra borgerrettighedsbevægelsen, såsom ACLU, ikke stå op for de hvides grundlovsfæstede rettigheder der afviger fra institutionelle raceideologier såsom kritisk raceteori.

Flertallet af amerikanere er uenige i, at anti-hvid ideologi skal undervises i skolen. På grund af dette opfordres politimyndighederne i nogle distrikter til at bruge deres magt til at lukke munden på dem, der er imod det seksuelle- og racerelaterede misbrug af deres børn i skolesystemet.

/Eric Striker

Oprindeligt publiceret på National Justice.

Kilde:
National Justice


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • AA:_BOSS says:

  NF bevare Danmark.

  kender en i Florida han fik updated mig at for en uge siden fik en afrikansk import gorilla en chancen for at skyde en hvid-politibetjent pointblank og fik community service ud af det. “let that sink in” det land er så ude at skide det er literally utroligt der er ikke noget i det land der shocker mig mere.

 • Samfundet. says:

  Samfundet. Dette er til dags dato den bedste kilde til radikalisering, og der er derfor, at kommunisterne gerne vil minimere ytringsfriheden.

  De ønsker dig tortureret og død, uden protest.

  Gør modstand.

 • USA kommer mere og mere til at ligne den dystopiske bog The Turner Diaries


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //