Vred jødinde erkender, at jøder betragter europæere som deres fjender

JØDISK RACISME: Brooke Goldstein i USA anser europæere for at være onde antisemitter, da EU tvinger slagtere til at bedøve dyrene, inden de slagtes. Smertefri slagtning er ikke kosher.

Brooke Goldstein. Jødisk anti-hvid racist. Foto: Twitter. Kollage

Den jødiske advokat Brooke Goldstein, der arbejder for jødiske interesser, udtrykte vrede på Twitter over EU’s nye lov om øget dyrebeskyttelse, hvilket betyder, at rituel slagtning uden bedøvelse forbydes.

På Twitter skriver hun ironisk «tillykke» til alle europæere, der gennem den nye lovgivning «beviser deres snæversyn» mod jødisk dyreplageri.

Enkelte former af rituel dyreslagtning kan komme til at blive forbudt i alle EU-lande.

Tillykke, I har netop erklæret jeres snæversyn over for verden. I er en primitiv og snævertsynet domstol. Det jødiske folk vinder altid over vores fjender. Og Europa vil blive ført tilbage til middelalderen. #StopJødeHad

Med dette indlæg erkender den jødiske kvinde Brooke Goldstein, at jøderne betragter europæere som deres fjender, og at uanset hvad vi gør, vil jøderne være ivrige efter at sejre over os og straffe os; i denne konkrete sag, fordi EU-Domstolen vil opfordre til dyrebeskyttelse, der går imod jødedommen og deres grufulde kosherlove og kultur.

Goldstein udtrykte imidlertid ingen afsky for, at EU-Domstolen med de nye regler også påvirker muslimernes traditionelle halalregler.

Det anslås, at der er ca. 1,4 millioner jøder i Europa, mens der er mindst 26 millioner muslimer på vores kontinent. Især Sverige, Frankrig, Storbritannien og Tyskland er blevet muslimtætte europæiske lande efter den orkestrerede masseindvandring.

Kilder:
Twitter
Twitter
Pew Research Center


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Gad vide hvad hun mener med at Europa vil vende tilbage til middelalderen? Et middelalderligt Kalifat måske…..?

  • Trække stikket

  • Muslimer, har boede i Frankrig og Stor Britannien i lang tid, fordi begge lande har taget muslimer ind, fordi kolonisering og arbejde efter 2. Verdens krig.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //