Kulturmarxistisk BLM-statue blev slået sønder og sammen i Budapest

KULTURMARXISME: En regnbuefarvet LGBTQP/sort magt-statue som var rejst til ære for Black Lives Matter-bevægelsen i Budapest, fik ikke noget langt liv. Inden et døgn var den slået sønder og sammen.

Skærmdump: YouTube.

Fredag ​​blev en statue indviet til ære for den anti-hvide sortmagtsorganisation Black Lives Matter-bevægelse i den ungarske hovedstad Budapest. Statuen forestillede en regnbuefarvet frihedsgudinde med en marxistisk »black power« -knytnæve i luften og en tavle med teksten »Black Lives Matter« i den anden hånd.

Budapest-beboere var tidligere blevet informeret om, at der ville blive udstillet et BLM-relateret værk i byen, som mange var imod. Det nationale parti Our Homeland Movement mente, at statuen var »et anti-europæisk, anti-hvidt, anti-heteroseksuelt og antikristent symbol«.

Det var planlagt, at den en meter høje statue, der var trykt med en 3D-printer, skulle udstilles indtil 14. april, men den overlevede ikke længe. Inden for et døgn blev den ødelagt, efter at der først blev blokeret adgang med spærrebånd rundt om statuen, hvorefter den blev overhældt med maling og til sidst helt revet ned.

Manden, der designede værket, Péter Szalay, sagde, at han ikke havde til hensigt at skabe politisk propaganda, men reaktionen er meget sigende, skriver Daily News Ungarn. Hans statue var en af ​​seks, der i en konkurrence af en jury blev valgt til at blive udstillet i det 9. distrikt i Budapest.

»Min kunstneriske hensigt var at fremhæve Black Lives Matter-bevægelsen som et fænomen, der har en enorm indflydelse på nutidens globale samfund, som jeg også er en del af«, fortalte Szalay til DW. Men han sagde, at han også ville henlede opmærksomheden på  LGBTQP-bevægelsens arbejde i Ungarn.

– Jeg troede, at borgerne i Budapest var modne nok til at se på en offentlig statue og ikke skade den. Derfor er jeg lidt skuffet nu, kommenterede distriktets borgmester Krisztina Baranyi.

Der er ikke planer om at erstatte statuen med en ny.

Daily News Ungarns side har flere kommentarer, der ikke ligefrem beklager statuens skæbne:

Vidunderligt! Meget stolt af det ungarske folk! BLM er en marxistisk terrororganisation og skal ikke tolereres i nogen form. Kæmp altid tilbage! Længe leve et frit og kristent Ungarn!

BLM har beskadiget og ødelagt historiske statuer, der ikke er relateret til slaveri over hele verden. Hver statue til ære for BLM skal nedrives. Ja, de har identificeret sig selv som en marxistisk organisation og bør afvises af alle frihedselskende borgere.

De er for kloge til at falde for marxistisk kommunisme. Kun amerikanere er så dumme siden Venezuela.

Den [statue] var absolut politisk, og den såkaldte »kunstner« har meget vel været opmærksom på den. Den er grim, smagløs og fremmer en diskriminerende, voldelig og intolerant radikal organisation, der skaber kaos og ødelæggelse og er ligeglad med nogens liv, inklusive sorte.

Godt for børnene. Tag den lortestatue og læg den uden for byen i Monumentparken med alle de andre kommunistiske skodstatuer.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Valdemar says:

    Det er jo lidt ironisk, da BLM-aktivister ELSKER at nedrive statuer 😂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //