Nu er det på høje tid at få startet Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark!

Danmark bliver, ligesom resten af Norden, udsat for hårde tider. Danmark er endnu ikke så langt ude, som eksempelvis Sverige, men det er ikke et spørgsmål OM men NÅR det bliver ligeså så slemt. Immigranterne bliver flere og flere, samtidig med at den danske befolkning bliver mere splittet. Politikerne er forrædere, som sælger deres folk for småpenge. I manegen sidder en lille elite af zionister, som kontrollerer både banker og media. Ingen ser ud til at tage problemerne alvorligt. Der er brug for en ny opposition i Danmark, som man ikke har set mage før. En radikal kraft som for alvor beskytter det danske folk, og tør udfordre etablissementet. Danmark og danskerne har brug for Den Nordiske Modstandsbevægelse!

Vi har dog ligeså meget brug for det danske folk i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Som en forenet nordisk kraft kan vi sammen overtage magten over vore egne lande og skabe en storslået nation i folkets magt.

I 2013 forsøgte vi at lancerer Modstandsbevægelsen og nyheds siden Nordfront i Danmark. Efter et stykke tid blev vi dog tvunget til at lægge projektet på is, fordi de personer der var blevet gjort ansvarlige for at organisere det hele fik ændrede deres leveforhold, og derfor ikke længere havde det engagement som kræves af opgaven.

I den sidste del af 2018 fandt vi dog endelig den hårde kerne af fanatiske nationalister, som skulle lykkes med at etablere den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er i dag en solid bevægelse i Danmark med en velkørende medieplatform, Nordfront.

Der bliver dagligt gennemført aktivisme i større og mindre byer over hele landet, lige fra opsætning af klistermærker, banneropsætning og offentlige aktioner, hvor Modstandsbevægelsens aktivister møder folket ansigt til ansigt på gader og torv.

Vi søger stadig aktivt folk og modtager mange ansøgninger. Send din ansøgning i dag!

Hjælp til!

Doner penge:
Da Den Nordiske Modstandsbevægelse hele tiden vokser i Danmark, behøves der store økonomiske ressourcer. Vi garanterer at en hver krone bliver øremærket til at få spredt budskabet i Danmark. Se det som en investering i en lysere fremtid for vores børn og efterkommere!

Bliv medlem
Står du bag vores politiske mål og vil hjælpe til med at realisere dem? Er du mand eller kvinde nok til at rulle ærmerne op og kæmpe for Norden? Har du det der skal til, for at være en af de modige mænd og kvinder som bærer vores organisation frem i Danmark?

Udfyld ansøgningsformularen så tager vi kontakt til dig inde for en nær fremtid. Bemærk at ansøgningen ikke medfører at du bliver medlem, men at du kommer på et informations- og rekrutteringsmøde. Efter mødet får både du og vi lidt tid til overvejelse, inden at en tilslutning sker.

Spred ordet
Her har du mulighed for at finde de løbesedler vi spreder i Danmark samt udskrive og uddele dem i dit nabolag.

RELATEREDE:
Hvad laver Den Nordiske Modstandsbevægelse?
Hvad er Den Nordiske modstandsbevægelse?


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1842 says:

  Siden 1945 er den danske befolkning blevet hjernevasket af allieret propaganda.
  Spørgsmålet til danskerne er nu:
  Har et urindfødt folkeslag ret til at exsistere?
  Her vil mange danskere nok komme med vævende forklaringer med at ingen ønsker jo at ville stemples som racist og vi kan jo ikke stoppe den multikulturelle globalisering o.s.v.
  Giver man så andre urindfødte som er på grænsen til total udryddelse ude omkring i verden det samme spørgsmål får man dette svar!
  Indianeren i Nord og Sydamerika:
  De siger de koloniserede Amerika, Vi kalder det for en invasion.
  Aboriginals i Australien:
  De siger at de koloniserede Australien, vi kaldet det en invasion.
  Mauorierne i New Zeeland.
  De siger at de koloniserede New Zeeland, men vi kalder det en invasion.
  Det samme svar får man fra palæstinenserne, tibetanerne, Masaierne, pygmæerne, ja fra alle urindfødte på kloden.
  Om kun ti år er vores broderland Sveriges befolkning en minoritet i deres eget land hvis denne invasion ikke bliver stoppet.
  De ovennævnte urindfødte blev voldtaget og udryddet og kæmpede næsten til sidste mand.
  Var disse urindfødte racister?
  Nej vel!
  At kæmpe for sit folk er ikke at være racist men antiracist.
  Så derfor danskere tilmeld jer Den Nordiske Mostandsbevægelse i Danmark, herved er i med til at bekæmpe rasismen mod alle urindfødte i verden.
  If they didn`t respekt our exsistence,
  they can exspect our resistance!

 • Anders Dahl says:

  Godt skrevet. Jeg kommer den 30 sep. Uanset hvad. Så må vi se om jeg bliver fyret eller andet.. Men vid jeg IKKE kommer vil jeg fortryde det for resten af mit liv. VI er de SANDE friheds kæmper!

  • legionæren af 27 juni 1942 says:

   Hørt Anders Dahl, kun døde fisk flyder med strømmen og vi frihedskæmpere giver aldrig op. Friheden for det danske folk er ikke til forhandling!

 • Mycket glädjande nyheter att motståndet i Danmark är på väg att ta fart!

  Hälsningar från Sverige

 • Anders Jonsson says:

  Lycka till danska kamrater.

  Nordens folk behöver er!

  Hälsning från Stockholm.

  Hell seger!

 • Jakob Ivarsson says:

  Som halvdansk (bor i Sverige) er det rigtig fedt at se starten til en dansk ns modstandsbevægelse – Hell Seger kamrater!

 • Frank Justesen says:

  Benægtelse af Holocaust, der har i allerede tabt 50% af
  befolkningens opbakning.
  Fjendtlighed over for USA, vi har brug for et modsvar til
  Russerne. Der strøg de sidste 50%.
  I har en god Kernesag, et fælles Norden ville have alt og
  et Broderskab som få.
  Men vil i vinde befolkningen må i pakke det ind i en “pæn
  Gave” så folk tør nærme sig.
  Et slag skal vindes med en god Strategi.
  Tro på det og bed til THOR

  • Hej.

   Vi har ingen ambitioner om at være politisk stuerene, da vi anser os selv som en opposition til dagens politiske system, hvilket vi også giver udtryk for i vores politiske tilkendegivelse VORES VEJ.
   Ligeledes har vi ingen interesse i at appellere til den moderate borger, der alligevel aldrig vil komme os til nytte i nogen betydelig sammenhæng. Det nordiske folk har ved deres uvilje til at bekæmpe de folkefjendtlige magtstrukturer muliggjort den destruktive udvikling der nu truer vores fortsatte eksistens. Vi frabeder os derfor deres holdning til, hvordan kampen skal udkæmpes.
   Vi udgør et fællesskab af mænd og kvinder der er tro mod den nationalsocialistiske livsanskuelse, og vi har ingen interesse i at hverve nye medlemmer ved at fortælle halve sandheder om, hvad vi står for.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //