Nordfront præsenterer en ny artikelserie: »Holocaust under luppen«

REVISIONISME: Nordfront lancerer i dag en ny artikelserie, der skal kaste lys over »menneskehedens værste forbrydelse.«

Nordfront præsenterer en ny artikelserie: Vi vil hermed ugentligt præsentere oversatte artikler fra Holocaust.claims, der fokuserer på forskellige aspekter af “holocaust”-myten, fra velkendte ting som Auschwitz’ berygtede trædøre, påståede gaskamre og propaganda der længe er glemt på grund af sin absurde karakter (hint: elektriske dødspaneler).

Myten om det påståede folkedrab på 6 millioner jøder begået af Det Tredje Rige, udgør den legitimerende moralske fortælling, den liberale orden efter Anden Verdenskrig har fortalt om sig selv for at retfærdiggøre ødelæggelsen af Tyskland, salget af halvdelen af Europa til kommunismen og vigtigst af alt: befolkningsudskiftningen i hvide lande i dag, baseret på ideen om, at hvide er moralske undermennesker uden retten til kollektiv organisering og selvbestemmelsesret.

Det er også relevant med hensyn til de mange propagandistiske løgne, verdenen har fået serveret af Israel siden den 7. oktober 2023 for at retfærdiggøre dets massemord og forsøg på etnisk udrensning i Gazastriben, fra “40 døde babyer med hovederne skåret af” til påstande om voldtægt uden bevis. Hvis vi nægter at acceptere jødiske påstande om overgreb begået mod dem uden bevis i dag, hvorfor skulle vi så acceptere jødiske påstande om overgreb begået mod dem, også uden bevis, for over 70 år siden?

Mens mange dog godt ved, at “holocaust” er en løgn, og myten selv kun har overlevet så længe, fordi det er forbudt at kritisere den i størstedelen af Europa, hvilket man skulle tro ville være helt unødvendigt med tanke på “historiens mest dokumenterede begivenhed”, kan mytens rene størrelse gøre det intimiderende for folk at begynde med at dekonstruere den. Når alt kommer til alt, hvor skal man overhovedet starte?

Vi håber at gøre dette lidt lettere ved hjælp af letlæselige og letfordøjelige artikler, der zoomer ind på enkelte aspekter af “holocausts” absurditet, for at nedbryde dette bjerg, en bid ad gangen.

Du kan læse første del af den spritnye artikelserie her.

Kremationsbrændsel – del ét
Kremationsbrændsel – del to
Kremationsbrændsel – del tre


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jens-Ole Karlsson says:

    💀💀💀

    umuligt


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //