Hvad laver Den Nordiske Modstandsbevægelse?

Organisationens vigtigste opgave er at sprede propaganda til folket. Da vi som sagt rekrutterer aktivister med en stor kvalitetsbevidsthed, er det primære formål ikke, når vi propaganderer, at de store dele af folket skal tilslutte sig, men snarer, at de skal få et positivt billede af modstandsbevægelsen og nationalsocialismen, så de vil støtte os den dag vi gør krav på magten i norden. Som et led i dette arbejde, stræber vi også efter at kunne erstatte det nuværende samfunds funktioner med alternativer, da de nuværende funktioner svigter folket. Et eksempel på Modstandsbevægelsen indsats på dette område kunne være uddeling af mad til fattige folkefæller, som den nuværende stat ignorerer. Eller gadepatruljeringer i utrygge bydele, hvor politiet ikke længere magter at udføre sit arbejde m.m.

Propaganda spreder vi gennem vores hjemmesider og tilhørende medier og radiokanaler, via løbesedler, klistermærker, plakater, bannere, demonstrationer, torvemøder, foredrag m.m. Derudover arbejder vi konsekvent med at højne kvaliteten af aktivisterne i organisationen, dels ved at styrke alle som mennesker, fysisk, psykisk og vidensmæssigt, og dels ved at sammentømre gruppen og forberede den på alle mulige udfordringer som kan komme i vejen for os i fremtiden. Dette kvalitetsforbedrende arbejde sker gennem fysisk træning, studiecirkler, friluftsaktiviteter og forskellige kurser.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kærligheden til ens eget folk har ingen grænser. Vi kæmper fordi vi er nødt til at kæmpe.

 • Brian Dam says:

  Hvilken holdning har Den Nordiske Modstandsbevægelse i forhold til de familier der oplever, at børn bliver tvangsfjernet hjemmefra på baggrund af bl.a. usandheder i papirerne som kan modbevises?

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Helt grundlæggende mener Den Nordiske Modstandsbevægelse, at pasning og opdragelse af børn bør ske i hjemmet af familien, og i det nye frie Norden vil kvinder opmuntres til at vælge livet som mor, fremfor et karriereliv. Det er ikke en nationalsocialistisk linje at staten skal blande sig i børneopdragelsen og institutioneringen af børn som det sker i dag. Når det er sagt, så må staten selvfølgelig skride ind hvis der sker overgreb eller vanrøgt af børnene i hjemmet.

 • Jørgen says:

  Hvad er den nordiske modstandsbevægelses mening om anime, og mere specifikt, hentai?

  • Nu taler jeg selvfølgelig ikke for Modstandsbevægelsen

   Men jeg tror generelt ikke det er særligt godt at se shows som ofte sexualisere små piger og generelt kvinder.

   Det er dog vigtigt at pointere at jeg ik taler for dem men tror du er af den overbevisning


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //