Modstandsbevægelsen rekrutterer!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse inviterer her alle sympatisører til at søge optagelse i fællesskabet og blive en del af kampen for et frit Norden.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation – og kampen har brug for dig!

Revolutionær da vi ikke kun vil reformere det samfund vi lever i i dag, men i stedet skabe noget helt nyt. Vi ønsker altså ikke at Danmark og resten af Norden skal blive som det var før i tiden, men i stedet skabe noget helt nyt og bedre gennem radikale forandringer.

Nationalsocialistisk da vi bekender os helhjertet til ideologien og ikke vil stemples som noget andet. Vi ser på nationalsocialismen som en komplet verdensanskuelse som kan løse menneskets problemer og takle dets behov åndeligt såvel som materielt. Nationalsocialismen handler også om folkefællesskab og at din genetik giver dig et dybere fællesskabsbånd end nogle sociale faktorer kan skabe.

Læs også: Hvad er nationalsocialisme

Kamporganisationen indebærer at vi på alle mulige fronter kæmper for at nå vores mål. Kampen er mod systemet og de fremmedes kræfters magt over vort folk og land, og mens kampen i fremtiden kan føres parlamentarisk ved at stille op til valg, fører kampen i dag udenomsparlamentarisk gennem aktivisme og folkeoplysning. Vi er en civil og lovlig modstandsbevægelse. Modstandsbevægelsen er ikke et løst netværk, en forsamling af venner eller en tænketank, og har af denne grund en intern magtstruktur med chefstillinger og fastlagte forpligtelser.

Den Nordiske Modstandsbevægelse blev dannet i Sverige i 1997 og er støt vokset siden da. Modstandsbevægelsen blev for flere år tilbage også etableret i Norge og Finland, og i de seneste år har organisationen også etableret solide grene i Island og Danmark. Ambitionen om at eksistere i alle de nordiske lande er altså realiseret og vi kan nu som en samlet pan-nordisk organisation skue fremad mod sejr.

Organisationen henvender sig til alle de dele af folket, som er retryggede og villige til at gøre sin pligt. Primært er vi dog ikke ude efter at masserekruttere, men i stedet at rekruttere de rigtige mennesker. Vi stiller krav og forventer resultater.

Pligten kalder!

Det land som vore forfædre kæmpede og døde for er ved at være totalt nedbrudt. Det folk som gennem historien forsvarede sig med en enorm offervilje og klinger af stål, står nu overfor sin undergang og kan være fuldstændig udryddet om blot få årtier. Det er din passivitet som gør dette muligt. Hvorfor kæmper du ikke imod?

Jeres døtre, mødre og søstre voldtages og nedgøres hver dag i Danmarks gader. Jeres sønner, fædre og brødre mishandles og krænkes. Narko spredes til vores børn. De racefremmede overtager vore bykerner og fører krig på åben gade. Det er dig som lader det ske. Hvorfor gør du ikke noget?

De korrupte politikere er en af aktørerne i spillet. Medierne nedtysser virkeligheden, da de udgør en del af angrebet. Kendisser og virksomhedsledere bifalder undergangen, for at maksimere deres egen profit. Det er op til dig at trække grænsen. Så hvorfor gør du ikke det?

Dem der står bag vores undergang griner af dig. Den feminiserede danske, såkaldte, mand, som uden modstand lader sig køre over – og den hjernevaskede danske, såkaldte, kvinde, som åbner favnen for sin egen udryddelse. I kan rejse Jer. Hvornår er nok faktisk nok?

Denne kaotiske tilstand vil ikke fortage sig af sig selv. Politiet og militæret beskytter dig ikke, da selv de udgør en del af systemet. Din stemme i valget vil ikke gøre nogen stor forskel. Der behøves en revolution!

Læs også:
Masseindvandringen er en sæk giftige skorpioner

 

Medlemskab af Modstandsbevægelsen

Aktivt medlem / Aktivist  / Støttemedlem?

AKTIVIST:

Den Nordiske Modstandsbevægelse søger primært aktivister som er villige og i stand til at give sig 100 % for kampen. Som aktivist kræves det at du træner og holder dig i form, udviser offervilje og er villig til offentligt at stå frem på gader og torv. Det er Modstandsbevægelsens aktivister som er spydspidsen af den nationalsocialistiske frihedskamp, og de som ses i organisationens hvide skjorter til demonstrationer, hvor de bærer den ærefulde aktivistnål.

Aktivist i Modstandsbevægelsen er en titel, og noget man skal gøre sig fortjent til. Alle aktivister starter deres tid i Den Nordiske Modstandsbevægelse som aktive medlemmer.

AKTIVT MEDLEM:

Som aktivt medlem stilles du de samme krav som aktivister, da aktive medlemmer ses som kommende aktivister.

Aktive medlemmer og aktivister udgør en indre kerne af Modstandsbevægelsen og er ofte i kontakt ved enten fysiske møder eller via onlinemøder. Fælles for aktive medlemmer og aktivister er, at de udfører aktivisme på regelmæssig basis, deltager i de fleste arrangementer og deltager i ugentlige koordineringsmøder.

 

Støttemedlem:

Hvis du som sympatisør af den ene eller den anden grund ikke ønsker nogen kontakt med Modstandsbevægelsen andet end som økonomisk støtte, kan du vælge at blive støttemedlem.

 

Den første overvejelse

Indenfor Modstandsbevægelsen råder en høj moral. Ikke en moral taget fra det borgerlige samfund, men en moral baseret på det nationalsocialistiske verdenssyn. Der er klare regler og et strengt hierarki som skal respekteres og følges.

Her følger til overvejelse inden ansøgning en række ting vi ikke tillader vore aktive medlemmer og aktivister:

 • Alkoholmisbrug: Du skal nyde alkohol med måde eller være helt afholdende. At væreberuset under en aktion er et alvorligt regelbrud. Dem der har problemer med alkohol bliver nødt til at være helt afholdende, for at blive medlemmer.
 • Nikotin: Vi ser helst, at vores medlemmer er nikotinfrie, men dette er ikke et krav. At ryge eller have løs snus på tænderne, er dog totalt forbudt under en aktivitet.
 • Anabole steroider: Brug af anabole steroider er forbudt og medfører udelukkelse.
 • Narko: Brug af alle former for illegale stoffer er forbudt.
 • ”Lykkepiller”: Vi accepterer ikke brug af eksempelvis lykkepiller, heller ikke selvom lægeerklæring forefindes.
 • Psykisk sygdom: Den der er diagnosticeret med en psykisk lidelse skal meddele dette til laveste gruppechef. Den som af læger, psykologer eller psykiatere er bedømt til ikke at kunne varetage et almindeligt arbejde på grund af psykisk sygdom, kan naturligvis heller ikke varetage arbejdet som aktivist.
 • Dobbelttilslutning: Et medlem må ikke være virksom i en anden politisk organisation end Modstandsbevægelsen. Dobbelttilslutning medfører øjeblikkelig udelukkelse.
 • Tatoveringer: Regler angående tatoveringer er enkle: Ingen tatoveringer på hals, hoved eller under håndled. Har man allerede sådanne, er der ikke noget at gøre ved det, men man kan regne med, at man får en mindre offentlig rolle til organisationens aktiviteter. Vil man tatovere organisationens symbol, skal man først spørge om tilladelse.
 • Piercing: Grimme piercinger er forbudt. Enkelte diskrete smykker kan i undtagelsestilfælde blive godkendt, særligt for kvinder, men ingen overdrevet udsmykning.

(Overholder du ikke ét eller flere punkter, men brænder for at hjælpe organisationen, bør du sende en ansøgning og oplyse om din situation. Kampen er hele folkets – og der kan sikkert også findes en position til dig.)

Læs også: Ofte stillede spørgsmål om medlemskab.

Tag del i fællesskabet

Hold dig ikke tilbage. Modstandsbevægelsen er ikke kun en aktivistorganisation, men et fællesskab, og alle kan bidrage med noget. Vi har brug for kvinder som mænd, unge som gamle, akademikere som arbejdsmænd.

Den Nordiske Modstandsbevægelse sigter efter at blive et samfund i samfundet, og vi må selv skabe det. Vi må tage hånd om os selv – sammen – og vi må være kreative og opfindsomme. Er du landmand, så doner fødevarer til organisationen. Er du håndværker, så byg for organisationen. Kan du strikke eller sy, så hjælp organisationen på denne måde.

Sammen er vi stærke, og dette er den 11. time. Alle kan gøre noget!

 

Bliv en del af fællesskabet

 

Følg den daglige aktivisme her


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Viktor says:

  Der findes ingen undskyldninger.

 • Det er nemt at se de sande nationalsocialister fra dem der bare kalder sig det. Som nationalsocialist tager man aktiv del i kampen. Så, gør man ikke dette, er man ikke en nationalsocialist.

 • Tom Angelo says:

  Jeg er ikke nationalist, jeg er patriot. Jeg elsker mit land, mit folk og vore traditioner. Jeg kæmper hver dag…er ikke et muskelbundt, så kæmper på andre fronter. Klistermærker, oplysning, og anden aktivitet. Jeg er ikke tastatur kriger på nettet, men jeg laver kritiske og oplysende sange, der lægges på Youtube og andre steder. Udgav en cd i 2018, omhandlende de nye problemstillinger vi slås med, i samarbejde med DDF,og har hele tiden fingeren på pulsen.

 • Selvom at i “helst ser” at jeres medlemmer er nikotinfrie, er det så stadig okay at være ryger? Bare at det selvfølgelig ikke foregår under en aktivitet.

  • Mikkel Pedersen says:

   Det er ikke forbudt at være ryger. Som du selv skriver, ser vi helst at folk dropper tobakken, men rygning kommer ikke i vejen for et medlemskab. Der skal bare ikke ryges på aktiviteter.

 • ✊🏻

 • Hvor finder jeg 6 millioner løgne, Tom??

 • Søs Kristensen says:

  ANG jeres regler mv… Tattoveringer mv hvorfor stille i så store krav til og være en del af dette???

  Jeg er har en del tattoveinger er ryger og et selvstændigt menneske der bare vil have min frihed tilbage som menneske.. Vil gerne være en del af en større bevægelse og gøre en forskel…
  Men begrænses af jeres regelsæt…
  Tænker i sætter regler i forhold til hvad ?? FOR handler det ikke om og GØRE MODSTAND fremfor agerer som ELITEN ( Regeringen)… ?!

  • Redaktionen says:

   Mange misforstår Modstandsbevægelsens regelsæt, især om tatoveringer. Regelsættet er primært målrettet Modstandsbevægelsens aktivister . Man kan godt være medlem uden at være aktivist, som er en titel givet til de allermest drevne og aktive. Punktet i regelsættet om tatoveringer lyder således: Ingen tatoveringer på hals, hoved eller under håndled. Har man allerede sådanne, er der ikke noget at gøre ved det, men man kan regne med, at man får en mindre offentlig rolle til organisationens aktiviteter. Det vil altså sige, at kun tatoveringer på hals, hoved og hænder er uønskede, men ikke begrænser et medlemskab.
   Jeg ved ikke hvilke tatoveringer du har, men hvis du er interesseret i et medlemskab og er seriøs omkring det, så synes jeg du skal sende en ansøgning og vise dine tatoveringer frem.

 • Hej. Hvordan har i tænkt jer at få nationalsindede fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige til at tilslutte sig hos jer? De er gode nok, men skal sættes ind i hvad I tror på og hvorfor det er bedre end det de kommer fra.

  • Mikkel Pedersen says:

   Alle Modstandsbevægelsens politiske punkter kan læses på Nordfront. Alle artikler, nyheder som ideologiske tekster, ligger frit tilgængeligt og mængden af læsestof som kan erhverve læseren med den rette forståelse af det nationalsocialistiske verdenssyn vokser hver dag. Nordfront er et bibliotek og en kilde til kundskab og forståelse. Vi kan ikke tvinge parlamentarikerne til at læse vore artikler, men man kan håbe de selv finder herind.

 • Jeg er så klar! For fællesskab og fædreland!

 • Redaktionen says:

  Det er vi glade for at høre, Søren. Send en ansøgning og så vil du blive kontaktet indenfor den nærmeste fremtid.

 • come on bois vi skal ud og være aktive


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //