Hvad er Den Nordiske Modstandsbevægelse?

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation.

Revolutionær da vi ikke kun vil reformere det samfund vi lever i i dag, men i stedet skabe noget helt nyt. Vi ønsker altså ikke at Danmark og resten af norden skal blive som det var før i tiden, men i stedet skabe noget helt nyt og bedre gennem radikale forandringer.

Nationalsocialistisk da vi bekender os helhjertet til ideologien og ikke vil stemples som noget andet. Vi ser på nationalsocialismen som en komplet verdensanskuelse som kan løse menneskets problemer og takle dets behov åndeligt såvel som materielt. Nationalsocialismen handler også om folkefælleskab og at din genetik giver dig et dybere fælleskabsbånd end nogen sociale faktorer.

Kamporganisationen indebærer ikke kun at vi er et parti som stiller op til valg, vi kæmper også udenomparlamentarisk på alle mulige fronter for at nå vores mål. Vi har et politisk mandat og stiller op til næste valg, men dette er ikke på nogen måde kernen i vores virksomhed. Vi er en civil og lovlig modstandsbevægelse. Modstandsbevægelsen er ikke et løst netværk, en forsamling af venner eller en tænketank, og har af denne grund en intern magtstruktur med chefstillinger og fastlagte forpligtelser.

Den Nordiske Modstandsbevægelse blev dannet i Sverige i 1997 og er støt vokset siden da, og blev for flere år tilbage også etableret i Norge og Finland. Ambitionen er på sigt at eksistere alle de nordiske lande og måske også i de baltiske lande. I de lande vi eksisterer i, er vi en del af den samme pan-nordiske organisation.

Organisationen henvender sig til alle de dele af folket, som er retryggede og villige til at gøre sin pligt, primært er vi dog ikke ude efter at masserekruttere, men i stedet at rekruttere de rigtige mennesker. Vi stiller krav og forventer resultater.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg kunne godt tænke mig at blive medlem af jeres forening.

  • vad har motståndsrörelsen för propaganda?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //