Dagens video: Israel for jøder – Europa for alle

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer dagens video.

Dagens video er en nyhedsrapport fra i24 News om, at Israel modtager kritik af deres immigrationspolitik. Denne nyhed handler om flygtninge under Ukraine-konflikten, men den samme israelske holdning, når det kommer til ikke-jødisk immigration, er også blevet vist flere gange tidligere vedrørende for eksempel afrikanske eller arabiske migranter. Samtidig har Israel været en højrøstet stemme i åbningen af ​​grænserne til Europa og har spillet en aktiv rolle i at dirigere racefremmede migranter til Europa gennem forskellige ngo’er.

I videoen kan du høre den israelske premierminister Naftali Bennet sige:

Vi i staten Israel har indtil videre absorberet hundredvis af flygtninge, nogle af dem jøder, de fleste af dem ikke. Staten Israel vil naturligvis fokusere på jødiske flygtninge.

Reporteren informerer derefter, at “i Rusland er der 600.000 mennesker, der er kvalificerede til at flytte til Israel, under loven om tilbagevenden, som tillader dem med jødiske rødder at migrere til Israel. I Ukraine er der omkring 200.000».

Senere i videoen kan man høre den israelske indenrigsminister Ayelet Shaked sige følgende, oversat af reporteren:

Israel vil hjælpe, men det er Europa, der skal tage massebyrden idag.. i dag er omkring 20 procent af dem, der er kommet (til Israel), berettiget til migration. Vi har en udfordring som et lille land at absorbere store tal, vi er nødt til at fortælle sandheden, Europa ER åbent for disse borgere, og de kan arbejde der.

Nordfront vil dagligt præsentere en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.

SE OGSÅ:
Dybtgående analyse: Hvordan Israel skabte den europæiske flygtningekrise
Dagens video: Europas flygtningekrise – lavet i Israel


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Noel Khamo says:

    på videon ser vi Naftali Bennet en jøde som her nationlist og højreekstremist men kan ikke være jøde og være nationlist og højreekstremist

  • Noel khamo says:

    Yamina hedder det politiske parti i Israel der er ekstrem højre politik

    Det kan men ikke være som jøde


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //