Nordic Voice #1:
Nyt nordisk podcast!

NORDIC VOICE: Den Nordiske Modstandsbevægelse præsenterer sit andet internationale podcast, et aktivistpodcast med medvirkende fra samtlige nordiske lande.

Listen to “Nordic Voice” on Spreaker.

Nordenrådet har, i samarbejde med Nordisk Radio, arbejdet bag kulisserne for at etablere et international podcast med fokus på aktivisme. Resultatet er Nordic Voice, som nu lanceres.

Dette er det første podcast med medlemmer fra samtlige nordiske lande. Det er endda vores første podcast hvor en islænding medvirker.

Programleder for podcastet er Max og under ham findes følgende medvirkende:

Sverige: Julius. Aktivist i Rede 1 og taler for Den Nordiske Modstandsbevægelse. Kendt fra Nordfront TV og gæstemedvirkende i det svenske aktivistpodcast Mer än ord.

Norge: Andreas. Aktivist i Rede 1 og programleder for det norske podcast Frontlinjen.

Danmark: Kristian. Redechef i Rede 3.

Finland: Onni. Aktivist fra den østlige del af Finland. *

Island: Frank. Fra den store ø i vest.

Formålet med Nordic Voice er at formidle for resten af verden hvad der sker i gaderne i de nordiske lande og inspirere andre til aktivisme og revolutionær kamp. Nordic Voice opdaterer også vore egne medlemmer om, hvad der sker i de andre nordiske lande.

Nu hvor dette aktivistpodcast lanceres, vil vores andet internationale podcast, Nordic Frontier, fokusere lidt mindre på aktivisme og mere på nyheder og politik fra de nordiske lande. De gange hvor begge programmer berører de samme aktivistiske nyheder, vil Nordic Voice kommunikere fra et mere aktivistisk perspektiv, ligesom det fungerer mellem Radio Nordfront og Mer än ord i Sverige.

Nordic Voice har til hensigt at sende en gang om ugen, men vil i første omgang publiceres hver anden uge, og vi vender tilbage med sendetid/dag. Programmet vil blive publiceret på NordicResistanceMovement.org og på vore nordiske medieplatforme. I Danmark på  Nordisk Radio og ikke Nordfront.

* Siden programmet blev indspillet, er Den Nordiske Modstandsbevægelse i Finland blevet midlertidigt forbudt. Onni deltager nu i programmet i egenskaben af en uafhængig nationalsocialistisk aktivist.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //