Arabisk parti ønsker, at alle svensker “der ikke accepterer mangfoldighed” forlader Sverige

MULTIKULTUR: Alle etniske svensker, der “ikke accepterer mangfoldighed” opfordres til at give afkald på statsborgerskab og forlade Sverige. Det skriver det nyoprettede “Arabiska Partiet” på Facebook.

Det arabiske parti vil bede alle svensker, der ikke accepterer mangfoldighed, om at fratræde deres statsborgerskab og forlade landet. Du har ikke noget at gøre her, dit Sverige, som du vil have tilbage, er væk for altid.

De forsætter derefter

Det arabiske parti ønsker at arrangere et emigrationsprojekt for svensker, der ikke kan lide situationen, for at lette integration og skabe fællesskab i landet.”

Dette skriver det såkaldte “Arabiska Partiet” i indlæg på Facebook, der fremkalder stærke reaktioner på sociale medier.

Men dette er ikke det eneste, som dette nye parti skriver på deres Facebook side. Andre citater lyder således:

Vi ser hvert land som et geografisk område, der ikke er direkte forbundet med nogen mennesker. Mennesket har vandret igennem sin historie.

Partiet står for mangfoldighed og for et nyt moderne samfund. Sekulær og sund politik baseret på videnskab.

Vigtigt at vide om vores parti, at vi hverken står for arabiske værdier eller svenske. Vi holder kun af forskellighed og ikke af multikultur. Vi ønsker at skabe et moderne samfund for alle, der bor her.

Newsvoice interviewet Krar Al-hamede, den eneste person, der er offentlig i partiet. i Dette interview uddyber Krar Al-hamede partiets holdninger.

Personer der ikke kan lide multikultur kan samfundet hjælpe med udvandring. Vi ønsker at designe et emigrationsprojekt og indgå aftaler med lande, der kan være af interesse for svenskere, såsom Polen, Thailand, New Zealand eller andre homogene og mindre religiøse lande, siger Al-hamede .

Vi ser, at mange svensker og pensionister gerne vil flytte, men de har ikke råd, derfor ønsker vi at hjælpe dem.

Krar Al-hamede mener, at forslaget vil være populært blandt både svenskere og indvandrere.

De, der støtter den nuværende udvikling i landet, er selvfølgelig velkomne til at blive. Vi arbejder ikke for at arabisere Sverige, tværtimod vil vi tage ansvar for det, der sker. Araberne er et stort mindretal lige nu. 

Mange er trætte af splittelsen i landet, og vi vil bygge et nyt samfund på moderne fundament

Derefter siger han, at både svenskere og indvandrere der ikke kan lide forslaget, får muligheden for at rejse ud af landet. Til afslutning siger han, at mange indvandrere ikke selv har valgt at vokse op i Sverige og ikke føler sig som en del af samfundet, men at de alligevel ikke har noget at finde i deres hjemlande.

Kriminel araber
Facebook-gruppen “Arabiska Partiet” blev dannet for næsten tre uger siden, samtidig med at partiets domæneadresse blev registreret. Hjemmesiden siger, at partiet sigter mod at “tage ansvar for vores folk”. Kun de, der har været ustraffede i de sidste fem år og har en universitetsgrad, er velkomne som medlemmer, hævdes det.

Det er uklart, hvor mange medlemmer det arabiske parti har, men Facebook-siden har lidt over 200 tilhængere. Partiet er ikke registreret hos valgmyndigheden.

Kontaktperson for partiet er en 33-årig, der er bosat i Malmø, og som indvandrede til Sverige fra Irak i 90’erne. Den 33-årige er blevet dømt for flere forbrydelser. I 2009 blev han dømt til retsmedicinsk psykiatrisk behandling med en særlig udskrivningsundersøgelse for groft overfald, overfald, forsøg på overfald, vold i hjemmet og chikane. I 2017 blev han igen dømt til retsmedicinsk psykiatrisk behandling med en særlig udskrivningstest for ulovlige trusler og chikane.

Ifølge retsdokumenter, som Fria Tider har læst, tjener den 33-årige sit eget levebrød og har i de senere år ved et stort antal lejligheder forsøgt at anke den seneste afgørelse om retsmedicinsk psykiatrisk behandling.

KILDER:
Fria Tider
Arabiska Partiet
Newsvoice


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Deres frækhed og bagmænd kender ingen grænser

 • Det er så absurd at det ikke er sjovt. Multikultur betyder hvid folkedrab

 • Off topic: samtykke i sengen. Det skal nok blive godt for flirts og Tinder kultur og generelt relationen mand-kvinde imellem…

  “Nick Hækkerup, hvordan beviser man samtykke i en retssag?

  – Det kan komme direkte eller indirekte til udtryk, siger Nick Hækkerup.

  Hvis for eksempel begge har givet samtykke, og de har sex, og den ene så siger dagen efter, at jeg gav ikke samtykke. Hvordan beviser man så i retten, at der var givet samtykke?

  – Det er jo det, domstolene må forholde sig til – bevismaterialet – hvordan det skal håndteres.

  Det er jo trods alt dig som lovgiver, der giver nogle retningslinjer. Hvordan skal domstolene kunne forholde sig til, om en part lyver eller ej?

  – Lige præcis her er det faktisk sådan, at i Danmark er bevisførelsen fri, og det er domstolene, der forholder sig til bevisførelsen. Så det må de tage sig af, siger Nick Hækkerup.”

 • Krautling says:

  Ikke overraskende. Danmark burde stille et ultimatum til de etniske svenskere – lad alle etniske svenskere få asyl her i landet (ikke noget med statsborgerskab, stemmeret eller noget). Og kun på den betingelse, at vi må bekrige de tilbageværende muslimer i Sverige med alle midler – så svenskerne en dag kan komme tilbage, når krigen er vundet.

  Svenske landsforrædere, der i årevis har plæderet for islam skal naturligvis ikke have lov til at få asyl i Danmark. De må tage deres straf og dø i krigen mod dem.

  Ja, historie og arkitektur vil blive ødelagt, desværre, men hvad er alternativet? Den kommende borgerkrig i Sverige vil få landet til at ligne Syrien alligevel, og det er langt fra sikkert, at svenskerne selv magter den opgave at bekrige muslimerne. Tror at præciserede luftbombardementer er mere skånsomme end en egentlig borger/guerilla krig. Muslimerne i Sverige er ved at være for talstærke, og den gennemsnitlige svenske “mand” er en tøs, der hverken kan eller tør at yde modstand.

  Vilde tider, vi lever i, og det bliver meget vildere endnu.

 • Krautling says:

  “Vigtigt at vide om vores parti, at vi hverken står for arabiske værdier eller svenske.”

  Nååeh.. Det er derfor de hedder “Arabiske partiet”. Giver da god mening, lmao.

 • Bo Christensen says:

  Sverig ligger som de har redt ,- som man siger – med slappe politikere. I mellemøsten findes næst kærlighed og mangfoldighed ikke. Hvorfor flygter så mange muslimer til Europa ? Det er fordi deres nabolande vil skide dem et stykke, Sunier og Shahiera slås som vanvittige i Mellemøsten Det er jo primitive stammefolk, der lever i et dybe sorte huller. ! De taler om mangfoldighed samtidigt med at de kommer fra lande og bringer en kultur med der undertryker kvinder – der er noget for rødstrømperne at tage fat på. Hele den frie verden skal stoppe ulandshjælpen nu og her, lad dem være sig selv – hvis de ikke kan brødføde deres befolkning ja så må de dø. Gælder også for Afganistan.
  Som verdens økonomiske råd er kommet frem til er vi 3 milliarder mennesker for mange på jorden. Så vi må starte med at slå afrikanerne ihjel, herefter araberne – de befolkninger der ikke kan eller vil bidrage og arbejde. Planerne er lagte, det bliver et helvede de næste 30-40 år. Hvilket er naturligt for mennesket – det viser historien.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //