Byrådsmedlem stærkt bekymret – beder borgmesteren om hjælp

DANMARK: Byrådsmedlem fra Radikale Venstre har fremsat en såkaldt 10-dages forespørgsel til borgmesteren i Århus på baggrund af Den Nordiske Modstandsbevægelses aktiviteter.

Ligestillingsapostel og kulturmarxist Eva Borchorst Mejnertz fra Radikale Venstre har fremsat en såkaldt 10-dages forespørgsel til borgmesteren i Århus, Jacob Bundsgaard, på baggrund af Den Nordiske Modstandsbevægelses aktion mod homolobbyen i Århus, hvor en bænk malet i homofile farver fik farverne rettet af aktivister fra Modstandsbevægelsen.

Folkeforræderen Eva Borchorst Mejnertz nævner i sin forespørgsel til borgmesteren også en aktion mod voldtægtskulturen, hvor en dukke i menneskestørrelse blev hængt i en løkke fra en bygning i Randers, hvilken Nordfront har rapporteret om tidligere.

Borchorst Mejnertz, som er byrådsmedlem i Århus Kommune, ønsker en opfølgning på hvad der gøres for at komme disse aktioner til livs.

I Radikale ønsker vi en opfølgning på hvad der gøres for at komme disse ødelæggende hate-crimes til livs. Det er ikke nok, at bænken hurtigt vaskes ren. Vi er stærkt bekymrede for, at Nordfront lykkes med at inspirere flere og flere aktivister til denne form for selvtægt og hate-crimes. Vi ønsker derfor også belyst hvad vi i Aarhus kan gøre for at modvirke den tendens.

Borchorst Mejnertz har tidligere gjort sig bemærket med et forslag om, at kvindelige rådmænd i Århus ikke længere skal bære betegnelsen “rådmand, men “rådkvinde”, samt da hun lod sig fotografere i tøjskifte med en mandlig politiker i sine bestræbelser for at udviske betydningen af køn og fremme normaliseringen af kønsdysfori.

Sander Jensen, nu suppleant til Aarhus Byråd for Alternativet, skriver på sin hjemmeside om dette tøjskifte:

To radikale byrådskandidater i Aarhus, Sander Jensen og Eva Borchorst Mejnertz, har for en kort stund byttet tøj for at skabe debat om køn i valgkampen: Hvad betyder kønnet? Har du nogensinde overvejet, hvordan du ville se ud i din kærestes outfit? Eller hvordan din søn ville se ud i din datters kjole?

Eva Borchorst Mejnertz’s forespørgsel til borgmesteren i Århus kan læses i sin helhed her.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman Von Snaps says:

  Gad vide hvad hun vil gøre, for at ”komme disse ødelæggende hate-crimes til livs”

  Hun bryder sig tydeligvis ikke om omtale, om problemerne i vores samfund og deres rod. Hun er måske mere til symptom behandling… Eller øøøøh… Det er jo også for slemt.

  Det kan vi jo ikke have. Det er jo klart. Hellere lade os fornedre, af hele verdens kloak beduiner, end at blive kaldt slemme ord. Det er jo klart.

  Måske hun skulle prøve at leve i de ”mangfoldige” områder, i vores kære land.

  Hun kunne starte med at købe ind hver aften. Gå sin gang igennem ghet.. hov – jeg mente ”Det kultur berigende landskab”

  Måske skulle hun prøve sig med sine by ture, for kun at gå ensom hjem, igennem vores ”trygge” gader. Måske skulle hun prøve at færdes hjem til sin bopæl, i ghetto’en, efter sådan en tur.

  Og jeg synes i den grad hun skal være det bedste eksempel for sine børn. Hun ville da aldrig udsætte sine børn for andet, end den kærlighed hun selv ved, hun vil få fra sin omgangskreds.

  Lad hende gå sådan en gang. 10 år? 30 år?

  Ja, Eva Borchorst Mejnertz, – Nordfront er de onde i hele denne sammenhæng. Det er jo klart.

 • Der er ikke noget der kan vende tendensen. Unaturlig levevis er kun på lånt tid. I/vi styrter mod afgrunden.

 • Det er dog tydeligt at Eva Borchorst Mejnertz også går ind for en folkedomstol ligesom Den Nordiske Modstandsbevægelse gør. På trods af at der er ingen tiltalte og dermed ingen dømte i de to sager, så kalder hun begge aktioner for selvtægt og hate-crimes. Det er trods alt domstolene der bestemmer det og ikke hende selv.

  • Herman Von Snaps says:

   Præcis. Selve ”hate crime” beskyldningerne, er endnu en kreeret ordsammensætning, skabt til at dæmonisere dem man er uenig med!

   Jeg føler masseindvandring og anti hvide tendenser er en hate crime, men ingen lytter til mig, fordi jeg bare er en hvid mand.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //