Dr. William Pierce: Hvad er det vigtigste i dit liv?

NATIONAL KAMP: Nordfront bringer her en ældre tale fra Dr. William Luther Pierce, hvor han henvender sig til nationalister og stiller dem spørgsmålet; hvad er virkelig det vigtigste i deres liv? Samtidig opfordrer han til at man virkelig begynder at forstå alvoren af hvad vi står overfor, og således begynde at tage ansvar ved at engagere sig i kampen.

Dr. William Luther Pierce blev født d. 11. september 1933 i Atlanta i Georgia, USA, og døde d. 22. juli 2002 i Mill Point, Vest Virginia. Han var professor i fysik og forfattede velkendte bøger som «Turner-dagbøgerne» (The Turner Diaries) og «Jægeren» (Hunter) under pseudonymet Andrew Macdonald. I 1974 grundlagde han National Alliance, som blev sin tids største nationalistiske organisation i USA. Han var en fremragende taler og klarsynet som få andre.

I en tale rettet mod nationalister spørger han hvad virkeligt er vigtigst i deres liv, og hentyder til, at mange desværre er mere optaget af eksempelvis materielle ting, popularitet og tryghed, end af at gøre sin pligt for folk og fædreland ved at krybe ud af komfortzonen og begynde at tage ansvar.

Hør talen nedenfor:

Engager dig i kampen for vort folks fremtid. Søg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Godt indlæg. Desværre kommer hverdagsdanskeren først frem, når samfundets rammer smuldrer…! Den dag der ikke er mere mad på hylderne, eller økonomien kollapser, den dag vil Hr. og Fru. Danmark gøre noget for sagen.

  I mellemtiden er de totalt pacificeret af samfundets rammer.

  Dem af os, der tager sagen i egen hånd, nu, er de fineste af vores race – og de vigtigste.

  Vil du (som læser med) være en af byggestenene, for en verden, som vil huske dig for evigt og udødeliggøre dig for dit bidrag, en verden baseret på naturens lov og en verden for ægte fremgang, så meld dig ind i Modstandsbevægelsen i dag.

  Det var trods alt ikke hele Tysklands befolkning, der var med i NSDAP, langt under, men de formåede stadigvæk at styrte det gamle Tyskland og skabe noget af det fineste vort folk har formået. Det var sted for ægte fremgang. En sund verden. En verden hvor man ikke behøvede at have låse hængende på dørene og en verden uden racefremmedes terrorisering af vores hellig jord og folk.

  Hvis flere tyskere, havde taget del i kampen, så havde vi ikke været hvor vi er i dag. Nu har du (læseren) samme chance.

  Så er spørgsmålet bare – Hvad er vigtigst for dig? dit job eller dine børns fremtid?

  https://www.nordfront.dk/bliv-medlem/

 • Herman Von Snaps says:

  Her er hans bog, The Turner Diaries, som lydbogs version.

  https://www.bitchute.com/video/Ib6Z6DKTpdgW/


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //