«Mr. Bond» tiltales for «at fremme nationalsocialismen»

TANKEKRIMINALITET: Den østrigske satirerapper «Mr. Bond» tiltales for «at fremme den nationalsocialistiske ideologi». Han risikere op til 20 år i fængsel.

Den 20. januar i år blev den nationalsocialistiske satire-rapper «Mr. Bond »anholdt af politi og sikkerhedstjenester i Østrig. Siden har han siddet varetægtsfængslet indtil en retssag mod ham.

Han er bedst kendt for sine satiriske versioner af amerikanske hiphop-sange, som han fremfører med nationalsocialistiske tekster og elementer af memes fra internettet. Her er et eksempel.

De “forbrydelser”, som musikeren blev anklaget for at begå, var både krænkelse af ophavsretten og “for at fremme den nationalsocialistiske ideologi”, som er kriminelt i Østrig.

Nordfront.se har udtaget del i et retsdokument, hvor manden er sigtet for ovennævnte punkter.

Beskrivelsen af ​​lovovertrædelserne lyder:

[Hr. Bond] handlede i Wien og andre steder i en nationalsocialistisk mening på en anden måde end beskrevet i forbudslovens §§ 3a til 3f, af:

I perioden 15/4/2016 til udgangen af ​​2019, som NS-rapperen «Mr. Bond », har delt musikvideoer på internettet, herunder coverbilleder med nationalsocialistiske symboler og slogans, hvorpå han glorificerede personen Adolf Hitler og glorificerede nationalsocialismen samt masseudryddelsen af ​​Det Tredje Rige.

Sang for sang og album for album forklares også, hvordan satirikeren brugte billeder af Hitler, symboler som hagekors, den sorte sol og talkombinationer som “1488”.

Flere af kunstnerens tekster vises også, for at vise, hvordan de “promoverer nationalsocialismen”. Blandt andet dette:

Jews love to hear the story of how whites live in worry…replaced, hunted and raped, guarded
by the state, freedom of speech taken care of. Yet you will hang if we flip the switch. If I run
the world and everything in it, the sky is the limit. I’ll build a White Empire in a minute. It
wouldn’t be communists, other races honor us…. I dreamed of all this, but reality struck. Kick
the Kikes out before our time is up – Mr. Bond

Private beskeder og forbudte bøger

Et andet bevis er private beskeder og e-mails, der er blevet sendt mellem “Mr. Bond »og hans familiemedlemmer eller venner.

Dette inkluderer et billede-meme, bestående af et foto af Adolf Hitler og teksten “mein neger”. Men andre memes, sangtekster og lydfiler, der er blevet sendt privat, er også en del af beviserne.

Ved den husransagning, der blev foretaget i begyndelsen af ​​året, blev der også fundet politiske bøger som “The Legacy of Our Ancestors”, “Deutschland, Deutschland über alles” og “Hitlers table talks”.

#FreeMrBond

Siden anklageskriftet blev oprettet, er der startet et projekt for at skaffe penge til at hjælpe Mr. Bond under retssagen.

“Shill-Killa Linney” på Telegram er en af ​​personerne bag projektet, og en udtalelse siger han, at de har kontakt til både Mr. Bond og hans forsvarsadvokat.

Shill-Killa Linney skriver, at det har været en lang proces, både at komme i kontakt med ham og at opbygge en form for tillid til hinanden. Men på det seneste er det lykkedes banden bag Team FreeMrBond at udveksle breve med ham. De skriver:

Uanset om du sætter pris på hans musik eller ej, er han vores kammerat, en mand, der ikke har begået nogen forbrydelse. Han lavede simpelthen parodisange med satiriske undertoner, på samme måde som andre musikere har gjort. Kun at de ikke sidder i en fængselscelle i op til 20 år. Forestil dig det i et øjeblik… Fængslet med en straf som selv gemene mordere ikke får.

For at dette ikke skal blive til en roman, beder vi om din hjælp. Ikke for os selv, men for vores kammerat, som har et navn, en familie og et hjem. Som er ikke skyldig i andre forbrydelser end at tænke ud af boksen og bruge kunstneriske udtryk og humor til at formidle de tanker. Var han klar over risikoen? Ja da. Betyder det, at han fortjener konsekvenserne? Nej, det betyder, at han værdsatte sin kærlighed og passion for musikken og sit folk – os, foran sit eget liv og sin frihed. Han mente, at det var den pris værd, han nu betaler. Alene det taler for [Mr. Bond]s ære. Og æren er loyalitet.

Som loyale fans og støttere håber vi, at I ikke kun donerer, hvad I kan, men også spreder dette budskab så vidt og bredt som muligt.

Shill-Killa Linney

Holdet bag Team FreeMrBond har også startet hjemmesiden freemrbond.com, hvor det er muligt at donere penge til Mr. Bond med kryptovaluta.

Det er også muligt at sende et brev til Mr. Bond i arresten, som har denne adresse:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Søren kam says:

    “your gay holocaust is no longer fake now”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //